Partnerský klub Nadační fond President Cup Třinecké statistické okénko Klubový informační systém
MISTR 2010/2011
MISTR 2018/2019
MISTR 2020/2021
MISTR 2021/2022
MISTR 2022/2023
Pohár prezidenta 2010/2011
Pohár prezidenta 2014/2015
Werk Arena Rozpis ledu Fanshop

Junioři nestačili ani na Olomouc

25.09.2021 · Redakce
Výsledkové a střelecké trápení třineckých juniorů pokračuje. V zápase proti kohoutům doplatili svěřenci trenéra Reného Muchy zejména na nepovedený začátek utkání, kdy během jediné minuty inkasovali hned dvakrát.
6.kolo, sobota 25.9.2021
Třinec
Olomouc
1:5
mini WERK ARENA
Třetiny: 0:2, 1:2, 0:1  Branky a nahrávky: 35. Ullrych (Geidl, Chovaniak) – 6. Tarnoczy (Handl, Groch), 6. Mácha (Kučera, Ministr), 25. Ministr (Mácha, Matašovský), 38. Tomajko (Handl, Poledna), 60. Handl (Tomajko, Groch). Rozhodčí: Cabák - Konvička, Rožánek. Vyloučení: 6:6, navíc Hrůzek (TRI) trest na 5 minut a do konce utkání za zásah do oblasti hlavy a krku. Využití: 0:3. V oslabení: 0:0. Diváci: 71. Střely na branku: 29:45. Průběh utkání: 3:0, 3:1, 5:1.  
HC Oceláři Třinec: Klimek – Andrle, Žabka, Chovaniak, Kareš, P. Buják, Hrůzek, Marcinko – Moškoř, Wardas, Pětník, Tomiczek, Geidl, Przybyla, Ullrych, Ramik, Kozlík, Jobánek
HC Olomouc: Kmec – Kočí, Rajzík, Groch, Panáček, Stratil, Poledna – Tichý, Ministr, Kučera, Tomajko, Zapletal, Matašovský, Fibigr, Handl, Mácha, Tarnoczy, Ruda

Činnost mládeže HC Oceláři Třinec je spolufinancována z rozpočtu Moravskoslezského kraje.

Komentář k zápasu

Gólový účet zápasu otevřel už v šesté minutě olomoucký Patrik Tarnoczy, který se po vyloučení Moškoře dostal k puku a pohotovou dorážkou proměnil přesilovku v první branku utkání. Netrvalo to dlouho a Oceláři museli dotahovat dvoubrankové manko. Už po necelé půl minutě ujeli hosté do přečíslení dva na jednoho, které úspěšně zakončil Joshua James Mácha. Třinečtí poté zvýšili obrátky, ve střeleckém zakončení ale selhali.

Skóre na světelné tabuli se tak znovu měnilo až v čase 24:05, když se v početní výhodě po závaru v domácím brankovišti prosadil Daniel Ministr. Následně už se ke slovu dostali i hráči s drakem na hrudi. Krátce po návratu vyloučeného hráče Olomouce dostal na levý kruh nabito Petr Ullrych a přesnou ranou rozvlnil síť za zády Kmece. Kohouti si ale ještě před koncem druhé části vzali své tříbrankové vedení zase zpět, když se po přihrávce Handla prosadil Matěj Tomajko.

Na startu závěrečné třetiny dostali Oceláři k dispozici krátkou dvojnásobnou přesilovku, kterou ale nevyužili a jen tak zvýraznili své střelecké trápení v dosavadním průběhu sezony. A radovat se nemohl ani Jobánek, který poté ve vlastním oslabení z brejku nenašel recept na olomouckého Kmece. K poslední změně ve skóre tak došlo až v poslední minutě utkání. Po vyloučení Hrůzka do konce zápasu za zásah do oblasti hlavy nebo krku a vzájemném trestu za potyčku pro Chovaniaka a Tichého využili kohouti přesilovku a Tobiáš Handl stanovil konečné skóre zápasu na 1:5 z pohledu Třince.

×
Odehrané v 17:00 | Muži
HC Oceláři Třinec
HC Dynamo Pardubice