Partnerský klub Nadační fond President Cup Třinecké statistické okénko Klubový informační systém
MISTR 2010/2011
MISTR 2018/2019
MISTR 2020/2021
MISTR 2021/2022
MISTR 2022/2023
Pohár prezidenta 2010/2011
Pohár prezidenta 2014/2015
Werk Arena Rozpis ledu Fanshop

Dva hattricky a výhra 9:3 nad Vsetínem!

17.10.2015 · Martina Sikorová
Na první branku Ocelářů ještě dokázali hosté ze Vsetína reagovat a vyrovnat stav utkání, třinečtí mladíci ale poté přidali ještě dalších osm branek, zatímco Ovčaří inkasoval už jen dvakrát a svěřenci trenéra Muchy si tak nakonec připsali jasné vítězství. Čtyřikrát se trefil Daniel Plitko, hattrick zaznamenal Jakub Lacka.
14.kolo, sobota 17.10.2015
Třinec
Vsetín
9:3
Werk aréna
Třetiny: 3:1, 3:0, 3:2  Branky a nahrávky: 5. Plitko (Mach, Brabec), 14. Lacka (Mach, G. Radzienciak), 19. Lacka (Mach), 23. Plitko (Lacka), 26. Lacka (Vochozka), 40. G. Radzienciak (Lacka, Mach), 52. Plitko (Lacka, Mach), 54. G. Radzienciak (Plitko), 58. Plitko (Lacka) – 6. Krůžela (J. Weintritt, Nadymáček), 41. M. Weintritt (Knap, Kovář), 51. M. Weintritt (Kovář). Rozhodčí: Trombík - Kašinský, Tomis. Vyloučení: 4:3. Využití: 2:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 74. Střely na branku: 54:18. Průběh utkání: 1:0, 1:1, 6:1, 6:3, 9:3.  
Ovčaří – Krzak, Valíček, G. Radzienciak, Klocek, Rufer, Brabec, Timotej Marguš – Plitko, Vochozka, Mach, Przybyla, Hladonik, Lacka, Kalus, Papaj, Najsar, Molin
Machač (34. Herman) – Krůžela, Nadymáček, J. Weintritt, Kollár, Augustin, Richter – Lindner, Koňařík, Hrňa, M. Weintritt, Čechmánek, Sušeň, Humplík, Kovář, Vilém, Knap, Najvar

Činnost mládeže HC Oceláři Třinec je spolufinancována z rozpočtu Moravskoslezského kraje.

Komentář k zápasu

Třinečtí dorostenci mohli jít do vedení hned z první střely na branku, po ráně Timoteje Marguše od modré už kotouč pomalu klouzal do sítě a Machač jej zastavoval lapačkou jen kousíček před brankovou čárou. Poté už se ale Oceláři radovali, když svůj brejk proměnil střelou mezi betony Daniel Plitko. Ovšem zakrátko bylo vyrovnáno, když do třinecké sítě prošla střela Františka Krůžely od modré.

Poslat domácí tým znovu do vedení mohl Hladonik, jenž se ale nakonec před odkrytou klecí k dorážce nedostal. Poté už se ale skóre měnilo, když vyražený kotouč uklidil do sítě Jakub Lacka. Stejný hráč se poté prosadil ještě krátce před první sirénou a proměněným brejkem zařídil dvoubrankové vedení Třince po úvodní části.

V pořadí již čtvrtý gól poté Oceláři přidali během početní výhody, kdy kotouč po střele Lacky dorazil do branky Daniel Plitko. Poté padl první hattrick v tomto utkání, když po přihrávce Vochozky zasunul kotouč do sítě Jakub Lacka. Svůj druhý gól následně mohli vstřelit hosté, ve vlastním oslabení ale Michal Weintritt z přečíslení branku netrefil a radovat se nemohl ani Krůžela, jenž nastřelil od modré pouze tyč.

Jen pár minut před koncem druhé části se nemohl radovat ani Vochozka, jenž se neprosadil hned natřikrát. Třinecký útočník nejprve neuspěl z mezikruží, poté s dorážkou vlastní střely a nakonec ani po obtočení kolem branky. Přidat šestý gól ale nakonec domácí přece jen stihli, když Hermana prostřelil obránce Grzegorz Radzienciak.

Vstup do poslední třetiny vyšel mnohem lépe Vsetínu a po dorážce Michala Weintritta se mohli hráči VHK radovat z druhého gólu. Po akci Przybyly poté hostující mladíci vyhazovali kotouč až z brankové čáry a následně mohli oslavit další úspěch, když svou druhou branku přidal v početní výhodě Michal Weintritt.

Ve zbývajícím čase se ale prosazovali už jen Oceláři. Nejprve zkompletoval hattrick Daniel Plitko, který vymetl všechny pavučinky v rohu vsetínské klece, poté uspěl s ranou od modré obránce Grzegorz Radzienciak a gólový účet uzavřel svou čtvrtou brankou Daniel Plitko po napálení kotouče pod horní tyč.

×
Dnes v 17:30 | Jun.
HC Kometa Brno
HC Oceláři Třinec