Partnerský klub Nadační fond President Cup Třinecké statistické okénko Klubový informační systém
MISTR 2010/2011
MISTR 2018/2019
MISTR 2020/2021
MISTR 2021/2022
MISTR 2022/2023
Pohár prezidenta 2010/2011
Pohár prezidenta 2014/2015
Werk Arena Rozpis ledu Fanshop

Juniorka vybojovala z duelu s Kometou bod

28.11.2014 · Martina Sikorová
Po starších dorostencích se s Kometou utkali také třinečtí junioři, ti sice v pátečním zápase dvakrát vedli a před třetí třetinou měli jednobrankový náskok, nakonec to ale stačilo pouze na jediný bod po prohře v samostatných nájezdech. O branky Ocelářů se postarali Lukáš Bednář a Tomáš Franek.
29.kolo, pátek 28.11.2014
Třinec
Kometa Brno
2:3sn
Werk aréna
Třetiny: 0:0, 2:1, 0:1 - 0:0  Branky a nahrávky: 21. Bednář (M. Kovařčík, Christov), 26. Franek (Bednář) – 23. Zohorna (Dymáček, Šnajnar), 48. Nohel (Dvořák), rozh. nájezd Kusko. Rozhodčí: Mrkva - Adamec, Poruba. Vyloučení: 5:5. Využití: 0:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 110. Střely na branku: 39:22. Průběh utkání: 1:0, 1:1, 2:1. 2:3.  
Svoboda – Pisarik, Heider, Bednárik, Stránský, Roman, Doudera, Zahradníček – Pěnčík, Franek, Kofroň, O. Kovařčík, Jašek, Severa, Petrák, Bednář, Pala, Fejko, Christov, Jaroš, M. Kovařčík
Jekel – Vágner, Cívka, Hájek, Kupčík, Kubeš, Vlček, Šnajnar – Garčic, Pokorný, Dvořák, Denk, Zohorna, Nohel, Kusko, Dufek, Král, Boltvan, Grünwald, Dymáček

Činnost mládeže HC Oceláři Třinec je spolufinancována z rozpočtu Moravskoslezského kraje.

Komentář k zápasu

Páteční zápas mezi Oceláři a Kometou nabídl opatrný začátek a spoustu střeleckých pokusů, kterým ale chyběla větší přesnost. Jako první zahrozili domácí, Jašek ale se svou dorážkou neuspěl. I nadále byli více aktivní třinečtí mladíci, svou převahu ale využít nedokázali a do kabin tak odcházeli hráči za bezbrankového stavu.

Krátce po startu druhé třetiny už se ale skóre měnilo. Prudký projektil z hole Lukáše Bednáře skončil až za zády Jekela. Z vedení se ale Oceláři příliš dlouho neradovali a z podobné situace překonal třineckého gólmana Radim Zohorna.

Ale ani vyrovnaný stav dlouho nevydržel a zase vedli Oceláři, když nahození Bednáře tečoval do sítě Tomáš Franek. Kometa mohla srovnat z přečíslení ve třech proti jednomu, Svoboda ale dokázal zasáhnout. A neuspěl ani Garčic, který se nejprve dostal do samostatného úniku a o chvíli později ho vychytal znovu třinecký gólman, který zastavil jeho střelu do odkryté klece.

Ve třetí třetině si hosté zahráli krátkou dvojnásobnou přesilovku, tu sice nevyužili, ale klasickou výhodu už ano a nehlídaný Michal Nohel poslal kotouč do branky. Vrátit svému týmu vedení mohl Petrák, který byl sám před Jekelem, k zakončení se ale nedostal. Protože bylo po šedesáti minutách hry skóre vyrovnané, následovalo prodloužení.

V prodloužení si ani jeden z týmu vyloženou šanci nevypracoval a rozhodovaly tak až nájezdy, kde se za Oceláře prosadil pouze Bednář a za hosty Zohorna a také Silvester Kusko, který přisoudil druhý bod Kometě.

×
Dnes v 18:00 | Jun.
HC Oceláři Třinec
HC Energie Karlovy Vary
×
Dnes v 13:00 | Dor.
HC Oceláři Třinec
HC Dynamo Pardubice