Partnerský klub Nadační fond President Cup Třinecké statistické okénko Klubový informační systém
MISTR 2010/2011
MISTR 2018/2019
MISTR 2020/2021
MISTR 2021/2022
MISTR 2022/2023
Pohár prezidenta 2010/2011
Pohár prezidenta 2014/2015
Werk Arena Rozpis ledu Fanshop

Juniorka nestačila na Kladno, Rytíři byli o gól šťastnější

15.11.2013 · Kamila Schmiedová, Martin Stebel
V dalším kole NOEN extraligy juniorů zavítal do Werk arény tým Kladna. Rytíři dokázali třinecký zimák bodově vyloupit a do středních Čech vezou komplet bodů za vítězství 3:2. Branky domácího celku zaznamenali Tomáš Franek a Adam Kofroň.
17.kolo, pátek 15.11.2013
Třinec
Kladno
2:3
Třetiny: 1:2, 1:1, 0:0  Branky a nahrávky: 6. Franek (Kofroň, Jaroš), 36. Kofroň (Běhal, Franek) - 9. Redlich (Hulcr, Gutwald), 14. Doležal (Hovsepjan, Hájek), 32. Hovsepjan (Veselý, Hájek). Rozhodčí: Koliba - Bojda, Mikler Vyloučení: 3:2. Využití: 0:2. V oslabení: 0:0. Diváci: 214. Střely na branku: 26:31. Průběh utkání: 1:0, 1:3, 2:3.  
Svoboda – Běhal, Zahradníček, Matyáš, Heider, Valíček, Mravec - Pěnčík, Franek, Christov, Kofroň, Ižacký, Helešic, Kovařčík O., Kasala, Motloch, Ohera, Křibík, Kovařčík M., Jaroš
Kaňka, (Švihálek) – Větrovec, Hájek, Bunda, Špaček, Potehkin, Rajter, Gutwald, Hulcr - Christl, Šilhavý, Macháček, Kobes, Doležal, Redlich, Habrdla, Kuzďas, Novák, Janeček, Veselý, Hovsepyan

Činnost mládeže HC Oceláři Třinec je spolufinancována z rozpočtu Moravskoslezského kraje.

Komentář k zápasu

První třetina juniorského duelu začala snahou obou týmů o bodování. Rozhodla až šestá minuta, kdy po pravé straně unikl kladenské obraně Tomáš Franek a švihem bodoval do hostující branky. Vedení nedokázali Oceláři udržet dlouho a v deváté minutě překonal backhandem Tomáš Redlich třineckého brankáře Svobodu. Poté se aktivita držela dále na hokejkách hostujících hráčů, kteří využili přesilovou hru a zvýšili tak své skóre zásluhou Filipa Doležala. Ve druhé polovině první třetiny domácí přidávali na svém tempu a vyvíjeli velký tlak na soupeře, ten s obranou ale nepolevoval.

Vstup do druhé třetiny se nesl ve znamení několika šancí na skórování. Oceláři se snažili o vyrovnání, které ale stále nepřicházelo. Proto se slova ujalo Kladno, které opět využilo přesilové hry střelou Noraina Hovsepyana. Třinec ale dlouho neotálel a dvoubrankový náskok snižoval spoluprácí Jiřího Běhala, který nahazoval od modré branky a Adama Kofroně tečujícího kotouč rovnou do kladenské branky.

Ve třetí třetině již žádná branka k vidění nebyla, několik zajímavých momentů ale ano. Hned v prvních minutách měl šanci Jakub Ižacký, který se dostal do samostatného úniku z pravé strany, jeho kotouč putoval ale pouze do hrudi hostujícího gólmana. Hned minutu poté si další příležitost vytrhl Ondřej Kovařčík, útočící z prostoru od brankoviště, Kaňka jeho střelu opět zpracoval. V závěru zápasu předvedl domácí Tadeáš Jaroš pěknou individuální akci, jeho střela však našla jen horní tyč hostující branky. Přes velké úsilí domácích si hosté svůj náskok pohlídali a z Třince si odváží tři body.

×
Dnes v 19:00 | Muži
HC Dynamo Pardubice
HC Oceláři Třinec