Partnerský klub Nadační fond President Cup Třinecké statistické okénko Klubový informační systém
MISTR 2010/2011
MISTR 2018/2019
MISTR 2020/2021
MISTR 2021/2022
MISTR 2022/2023
MISTR 2023/2024
Pohár prezidenta 2010/2011
Pohár prezidenta 2014/2015
Werk Arena Rozpis ledu Fanshop

Starší dorost rozhodl utkání s Kohouty v nájezdech!

31.10.2015 · Martina Sikorová
V sobotním utkání se Oceláři dostali do vedení po brance Matěje Macha, hosté ale dokázali vyrovnat a o vítězi tak rozhodovaly až samostatné nájezdy, ve kterých všechny olomoucké střelce vychytal Jakub Ovčaří, jako jediný se prosadil Jan Hladonik a zajistil tak svému týmu bonusový bod.
18.kolo, sobota 31.10.2015
Třinec
Olomouc
2:1sn
Werk aréna
Třetiny: 0:0, 1:1, 0:0 - 0:0  Branky a nahrávky: 25. Mach (Stuchlík), rozh. nájezd Hladonik - 38. Beier (Janečko, Pěcha). Rozhodčí: Koliba - Kašinský, Tomis. Vyloučení: 8:6. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 315. Střely na branku: 52:25. Průběh utkání: 1:0:, 1:1, 2:1.  
Ovčaří – Hrachovský, Krzak, Valíček, G. Radzienciak, Klocek, Rufer, Brabec, Timotej Marguš, Imrich – Stuchlík, Plitko, Vochozka, Mach, Przybyla, Kvasnica, Hladonik, Kalus, Papaj, Najsar, Molín
Schejbal – Dajčar, Murla, Štreit, Mader, Holiš, Rutar – M. Urban, Zabloudil, Husták, Bohanos, Beier, Pěcha, Cach, Hajšman, Machálek, Janečko, Říčka

Činnost mládeže HC Oceláři Třinec je spolufinancována z rozpočtu Moravskoslezského kraje.

Komentář k zápasu

Na první velkou šanci se ve Werk aréně čekalo až do osmé minuty, ve které byl před odkrytou brankou v početní výhodě Pěcha, ten ale usměrnit puk do sítě nedokázal. Také Oceláři si úvodní gólovou příležitost vypracovali v přesilové hře, Vochozka ale tečoval ránu Hrachovského od modré těsně mimo tři tyče.

Krátce po startu druhé periody už se ale skóre na světelné tabuli měnilo, když střelu Stuchlíka dorazil do sítě Matěj Mach. Kohouti mohli rychle vyrovnat, když byl sám před brankou Machálek, který ale recept na třineckého gólmana nenašel. Ještě větší šanci následně zahodil Beier, když po vyjetí Ovčařího netrefil odkrytou klec.

A radovat se nemohl ani Pěcha, který byl sám před domácím brankářem, dostat kotouč za jeho záda ale nedokázal. Oceláři poté mohli zvýšit své vedení po závaru před Schejbalem, to se jim ale nepodařilo a tak bylo po proměněném brejku Jana Beiera srovnáno.

Svěřenci trenéra Muchy poté sice dostali kotouč do sítě, protože jej tam ale sklepli vysokou holí, nemohl jim být gól uznán. A tak mohla jít do vedení Olomouc, Hajšmanovi ale zabránil ve vstřelení branky výborný zákrok Ovčařího. Radost z gólu poté sebral třinecký gólman také Říčkovi, když zastavil jeho dorážku a utkání tak dospělo až do prodloužení.

V nastaveném čase měli Kohouti k dispozici více než minutovou početní výhodu, tu ale nevyužili a následovaly tak samostatné nájezdy. V těch nejprve čarovali oba gólmani, poté se ale rozjel ze středového kruhu Jan Hladonik, který nic nevymýšlel, střelou z mezikruží propálil Schejbala a zajistil tak svému týmu bonusový bod.

×
Odehrané v 19:00 | Muži
HC Dynamo Pardubice
HC Oceláři Třinec