Partnerský klub Nadační fond President Cup Třinecké statistické okénko Klubový informační systém
MISTR 2010/2011
MISTR 2018/2019
MISTR 2020/2021
MISTR 2021/2022
MISTR 2022/2023
Pohár prezidenta 2010/2011
Pohár prezidenta 2014/2015
Werk Arena Rozpis ledu Fanshop

Starší dorostenci řádili proti Opavě!

23.10.2015 · Martina Sikorová
V prvním kole zvítězili svěřenci trenéra Muchy nad Opavou 11:0, dnes přidali o jednu branku navíc a na konci zápasu tak mohli oslavit zatím největší vítězství v této sezóně. Hattrickem se blýskl Dan Przybyla, čtvrté čisté konto vychytal Jakub Ovčaří.
15.kolo, pátek 23.10.2015
Třinec
Opava
12:0
Werk aréna
Třetiny: 4:0, 4:0, 4:0  Branky a nahrávky: 12. Przybyla (Hrachovský), 13. Vochozka (Kaukič), 18. G. Radzienciak (Przybyla, Najsar), 20. Hrachovský (Plitko, Kaukič), 21. Hrachovský (Vochozka), 27. Mach (Timotej Marguš, Plitko), 28. G. Radzienciak (Klocek, Plitko), 31. Kalus (Hladonik), 43. Przybyla (Kalus), 48. Vochozka (Przybyla, Rufer), 49. Hladonik (Kaukič), 57. Przybyla. Rozhodčí: Koziol – Barteček, Vengřín. Vyloučení: 6:8. Využití: 2:0. V oslabení: 2:0. Diváci: 269. Střely na branku: 38:13. Průběh utkání: 12:0.  
Ovčaří – Hrachovský, Valíček, G. Radzienciak, Klocek, Rufer, Brabec, Timotej Marguš, Haman, Imrich – Kaukič, Plitko, Vochozka, Mach, Przybyla, J. Hladonik, Kalus, Najsar, Molin
Mocher (21. Lamla) – Kupka, Štěpánek, Lelek, Cibulka, Petrla – Řečinský, Fedor, Pělucha, Blecha, Langer, A. Hladoník, Timko, Döhner, Skalka, Adamczyk, Bitomský

Činnost mládeže HC Oceláři Třinec je spolufinancována z rozpočtu Moravskoslezského kraje.

Komentář k zápasu

V pátečním utkání zahrozili jako první mladíci Slezanu, v přesilové hře ale přečíslení dva na nikoho zakončil Řečinský střelou mimo. V jedenácté minutě se tak z úvodní branky mohli radovat Oceláři po přesné střele Dana Przybyly z mezikruží. O chvíli později se skóre na světelné tabuli měnilo znovu, když v hostující síti skončil puk po zakončení Tomáše Vochozky z velkého úhlu.

Třetí branku přidali svěřenci trenéra Muchy po prudké střele Grzegorze Radzienciaka a také další gólový úspěch Třince zařídil obránce. V přesilové hře pět na tři se ke kotouči dostal Ondřej Hrachovský, propálil opavského gólmana a ustanovil skóre po úvodní části.

V klasické početní výhodě se prosadil kapitán Ondřej Hrachovský znovu, tentokrát po přesně mířené střele od modré. Po tomto gólu nastoupil do opavské branky Kryštof Lamla, který nejprve zvládl zlikvidovat brejk Przybyly, poté už ale kapituloval po teči Matěje Macha.

Neuběhla ani minuta a třinečtí mladíci se radovali znovu po brance Grzegorze Radzienciaka, který uklidil do sítě vyražený kotouč. O chvíli později bylo na domácí střídačce ještě veseleji, když se v přečíslení prosadil také Jan Kalus. Oceláři poté mohli přidat ještě dvě branky, Klocek ale mířil pouze do tyče a gólem neskončil ani únik Plitka.

Krátce po startu třetí části mohl snížit Langer, po jeho zakončení ale puk proklouzal těsně mimo tři tyče. A opět se ukázalo, že pravidlo Nedáš - dostaneš, opravdu platí. Na druhé straně dostal hodně prostoru k zakončení Dan Przybyla a přesnou střelou překonal Lamla. K dalším dvěma gólům poté Ocelářům stačilo jediné oslabení.

Nejprve se před brankou Opavy prodral ke kotouči Tomáš Vochozka a usměrnil jej pod horní tyč a cestu do sítě si krátce nato našla také střela Jana Hladonika. Gól Imricha poté nemohl být uznán pro postavení útočícího hráče v brankovišti, dvanáctá branka ale ještě před koncem utkání přece jen padla, když se střelou do horního růžku prosadil Dan Przybyla a završil tak hattrick.

×
Dnes v 19:00 | Muži
HC Dynamo Pardubice
HC Oceláři Třinec