• 2011
  • 2019
  • 2021
  • 2022
  • 2023
  • 2024
top

Hudáček: Jsme pozitivní, budeme se zlepšovat

Vstup do sezony Ocelářům nevyšel, Třinec v úvodním superšlágru padl na Spartě 0:3. Zápas bez vstřelené branky hodnotil s přítomnými novináři Libor Hudáček, jeden z lídrů týmu hází porážku s rivalem rychle za hlavu. Ví, že úvodní zápas bude mít na jejím konci jen nepatrný význam.

Dlouhé čekání na extraligovou sezonu skončilo Ocelářům velmi nepříjemně.

Na horkém ledě O2 areny ještě neuběhla ani minuta a Třinec už v bitvě se Spartou prohrával. Rychle inkasovaná branka měla velký vliv na průběh celé první dvaceminutovky, v prostřední části sice Oceláři soka tlačili, ale gól ani z vypracovaných šancí nedali a třetí třetina už zase patřila domácím. Suma sumárum Oceláři prohráli na Spartě 0:3, z prvního výjezdu sezony se vrací bez bodu.

Útočník Libor Hudáček ale sebe, spoluhráče i fanoušky uklidňuje. „Dneska to nevyšlo, ale musíme být pozitivní. My víme, že sílu máme,“ řekl po zápase novinářům.

„Musíme lépe do zápasu vstoupit, líp bránit. Nedávat soupeřům tolik přečíslení jako dneska, o chybách víme. Zároveň vím, že se budeme zlepšovat, každým zápasem budeme lepší. Brzy se nám budou do sestavy vracet hráči, kteří zkvalitní tým. Proto se dnes nic neděje. Vrátíme se domů, dobře zregenerujeme, podívame se na video a jdeme dál,“ řekl Hudáček.

Ten v první lajně nastoupil spolu s Davidem Ciencialou a Markem Daněm, na rozdíl od jarních bitev se Spartou si tahle souhra tentokrát na soupeře recept nenašla. „Měli jsme sice šance, ale hlavně jsme na ledě inkasovali dva góly. K tomu si všichni tři sednem a něco řekneme, naše formace góly nesmí dostávat a musí je dávat,“ uzavřel Hudáček.

Oceláři se z Prahy vrací domů, o víkendu hrají ve WERK ARENĚ. V pátek proti Českým Budějovicím, v neděli s Kometou Brno. Vstupenky si můžete již nyní koupit on-line.

Vstupenky na Oceláře