• 2011
  • 2019
  • 2021
  • 2022
  • 2023
  • 2024
top

Příprava pokračuje: Ve čtvrtek přijede Banská Bystrica s Vladem Országhem

Kolotoč přípravných zápasů pokračuje. Oceláři jsou v nich zatím stoprocentní! Třetí výhru v řadě si budou chtít Třinečtí připsat ve čtvrtek, kdy do WERK ARENY přijede další slovenský soupeř – tentokrát Banská Bystrica. Na její střídačce nově stojí Vladimír Országh, donedávna ještě pravá ruka kouče Zdeňka Motáka. Úvodní buly padne v 17:00.

Dva zápasy, dvě výhry. Po úvodní skalpu partnerského Frýdku-Místku (4:2) zvládli Oceláři i druhou zkoušku, když před domácími fanoušky porazili v úterý bratislavský Slovan jasně 8:4. "Pro diváky určitě zajímavý zápas, věřím, že se nenudili," usmívá se Marko Daňo, který do sítě svého bývalého klubu dostal dva puky. Hned třikrát se z gólu radoval Patrik Hrehorčák.

Mimo sestavu nadále zůstávají Jakub Jeřábek, Martin Růžička a Andrej Nestrašil, kteří se dávají dohromady z těžkých zranění ze závěru minulé sezony.

Teď Oceláře prověří Banská Bystrica.

Z pozice hlavního kouče ji nově vede třineckému fandovi dobře známý Vladimír Országh. Ten Ocelářům coby asistent Zdeňka Motáka pomohl k posledním dvěma titulům. Z rodinných důvodů však po posledním titulu naši organizaci opustil.

Teď se do známého prostředí vrací jako soupeř. "Očekávám ještě náročnější zápas, než byl ten proti Slovanu. Vlado je bude určitě motivovat, aby nás porazili. Musíme k tomu přistoupit zodpovědně a v obraně hrát líp než v úterý," přidává Marko Daňo.

Kádr Banské Bystrice se během letní přestávky výrazně obměnil. Je v něm hned třináct nových tváří. Tou nejvýraznější je bezesporu brankář Dominik Hrachovina, který se na Slovensko přesunul po třech sezonách v barvách Motoru České Budějovice.

Bude naše hokejisty trápit stejně jako ve čtvrtfinále posledního play off? Přijďte se přesvědčit ve čtvrtek do WERK ARENY.

Vstupenky na zápas koupíte online zde, v den utkání budou lístky k dostání i na pokladnách (od 15:00).