• 2011
  • 2019
  • 2021
  • 2022
  • 2023
  • 2024
top

Oceláři na Městském stadionu: Autogramiáda, živý podcast a Penaltový král!

Nabitý sobotní program na Městském stadionu v Třinci odstartuje ve 12:30. Těšit se můžete na fotbalovou exhibici, živé natáčení podcastu Zimák s redaktory deníku Sport, třetí ročník soutěže Penaltový král Třinecka i fun zónu s dráčkem Werkáčkem pro nejmladší příznivce. Těšíme se na vás!

Fotbalový den v Třinci se blíží, v sobotu 3. srpna odstartuje už v 10:15 dopoledne na stadionu Rudolfa Labaje, kde domácí FK rozehraje novou sezonu třetí nejvyšší soutěže pikantním derby s Frýdkem-Místkem. Také návštěvníci tohoto zápasu se mohou těšit na vystavený Masarykův pohár, z pohledu fanoušků Ocelářů ale to hlavní příjde až poté. 

Už ve 12:30 totiž začíná bohatý program na Městském stadionu v Třinci. Oceláři vyběhnou na trávník v tradiční exhibici proti výběru FanClubu, těšit se můžete na doprovodné soutěže i vystoupení roztleskávaček.

Od 14:00 pak na stejném místě startuje autogramiáda takřka celého týmu Ocelářů a také soutěž Penaltový král Třinecka. Do ní se může přímo na místě registrovat každý starší patnácti let, a to od 12:00 až do zahájení soutěže, hlavní cenou je 15 tisíc korun! Odměnou za druhé místo je auto od Karirealu na víkend zdarma, za třetí pak QLED televize. 

Díky partneru akce, společnosti Karireal, si můžete v rámci fotbalového odpoledne užít také zkušební jízdu ve zbrusu nových vozech Škoda Enyaq a Kodiaq.

Součástí programu bude také živé natáčení podcastu Zimák, hokejový redaktor Pavel Ryšavý v něm spolu s expertem Michalem Mikeskou a moderátorem Martinem Vaitem na pódiu před hlavní tribunou stadionu živě vyzpovídají pětinásobného extraligového šampiona Mariana Adámka. Svými dotazy se do diskuze budete moct přímo zapojit také vy a získat odměny od deníku Sport.

Akce se koná za každého počasí, fanouškům bude k dispozici v areálu k dispozici celá krytá tribuna. Občerstvení se bude podávat z rozpáleného grilu, na čepu bude Radegast i malinovka.

Děti si mohou užít přítomnost dráčka WERKÁČKA i bohatou fun zónu. 

Vstupné na akci je zdarma, pro parkování prosím využijte parkoviště u areálu starého zimního stadionu.