• 2011
  • 2019
  • 2021
  • 2022
  • 2023
  • 2024
top

Tohle jsou dresy Ocelářů pro novou sezonu!

Oceláři odhalují dresy pro novou extraligovou sezonu. Ústředním motivem jsou dominanty regionu, které jsou s hokejem v Třinci neodmyslitelně spjaty: Třinecké železárny a Javorový vrch. Dresy jsou už nyní dostání on-line nebo v kamenné pobočce našeho fanshopu.

Minimální změny s cílem ještě většího prolnutí klubu s regionem.

Přesně to je charakteristika nových dresů, které Oceláři před zahájením extraligové sezony slavnostně představili na tiskové konferenci v kině Kosmos.

Úřadující třinečtí šampioni si pro novou sezonu zvolili jako domácí světlou sadu dresů, jejichž ústředním motivem jsou nově siluety dominant města, které jsou navíc neodmyslitelně spjaty s hokejem v Třinci.

Přední stranu dresů s dominantním drakem na prsou tak zdobí decentní silueta Třineckých železáren, které jsou generálním partnerem klubu. Zadní stranu zase dokresluje silueta Javorového vrchu s jeho ikonickým vysílačem, který ční nad nejhokejovějším městem v Beskydech. 

Oceláři jsou dlouhodobě známí svým konzervativním přístupem k podobě dresů, ani letos proto nedochází k razantím zásahům do jejich podoby. Klub si dává záležet především na jednoduchosti a čistotě. Významným prkem dresů nadále zůstávají také výrazné styly písma se jménem a číslem hráče na zadní straně.

Stejně jako v minulé sezoně, také letos Oceláři dbali na to, aby na domácím dresu došlo ke sjednocení barevného podkladu reklam na všech částech výstroje včetně kalhot. 

Extraligové kluby si od nové sezony mohly zvolit preferovanou sadu, ve které budou nastupovat do domácích zápasů. Oceláři si vybrali bílou, ve které na jaře ve WERK ARENĚ vybojovali pátý mistrovský titul v klubové historii a čtvrtý v řadě. K venkovní červené ještě v průběhu sezony přibude také třetí černá sada dresů. Ta bude fanouškům představena v průběhu podzimu.

Dresy, ve kterých Oceláři už 14. září v Plzni a o tři dny později doma proti Spartě vlétnou do nové extraligové sezony, jsou k dostání už nyní on-line nebo v kamenné pobočce našeho fanshopu.

Chci nový dres Ocelářů!