• 2011
  • 2019
  • 2021
  • 2022
  • 2023
  • 2024
top

Fotbal, penalty a velká autogramiáda Ocelářů už ve středu!

Jedinečná autogramiáda celého týmu Ocelářů, fotbalová exhibice proti výběru fanoušků a navrch soutěž o Penaltového krále Třinecka. Sportovní odpoledne v Oldřichovicích startuje ve středu v 16:30, přinášíme přesný harmonogram akce a důležité informace pro návštěvníky.

Už ve středu 16. srpna vymění třinečtí Oceláři brusle za kopačky a vyběhnou na fotbalový trávník. 

Tradiční exhibice proti výběru třineckých fanoušků má výkop v 16:30 na hřišti TJ Oldřichovice a je součástí bohatého sportovního programu, který vyvrcholí druhým ročníkem soutěže Penaltový král Třinecka. 

Fotbalového odpoledne se v Oldřichovicích zúčastní kompletní kádr třineckých Ocelářů, pro fanoušky je tak připravena také jedinečná autogramiáda celého týmu extraligových šampionů i speciálních hostů, fotbalového brankáře Jana Laštůvky a třineckého odchovance, hokejového útočníka San Jose Sharks Adama Rašky. 

Vstup do areálu je zdarma, parkování bude k dispozici na louce vedle fotbalového hřiště. Prosíme všechny, aby se řídili pokyny pořadatelské služby přímo na místě. Níže přinášíme kompletní harmonogram akce a důležité informace pro všechny návštěvníky.

16:30

Fotbalové utkání HC Oceláři Třinec vs. FanClub HC Oceláři Třinec

Už šestnáctý ročník tradiční fotbalové exhbice mezi výběrem třineckých Ocelářů a fanoušků se tentokrát odehraje systémem 2x 20 minut. Součástí přestávkového programu tohoto zápasu bude také soutěž v břevínkách o permanentní vstupenku na novou sezonu Tipsport extraligy a tři dresy Ocelářů od společnosti NEJ.cz. 

Pravděpodobná sestava Ocelářů: Polášek - Kacetl, Roman, Hrehorčák, Daneček - Walega, Adámek, Jeřábek, Voženílek - Kurovský, Čacho. 

17:00

Autogramiáda hokejistů HC Oceláři Třinec

Už v průběhu samotného utkání odstartuje také autogramiáda nehrajících hráčů a trenérů HC Oceláři Třinec, k dispozici bude všem fanouškům také Masarykův pohár pro vítěze Tipsport extraligy.

17:30 

Soutěž Penaltový král Třinecka odstartuje v 17:30, registrace do soutěže bude spuštěna v 15:00 přímo v areálu TJ Oldřichovice. Penalty se budou kopat na čtyři fotbalové brány, maximální kapacita soutěžících je 120. Přihlásit se mohou všichni starší patnácti let. Startovné činí 150 korun, přímo a pouze u registrace si za 100 korun mohou soutěžící doukoupit také maximálně jeden bonusový život navíc. 

Penaltovým králem se stane ten, který na konci večera promění všechny své penalty. Do závěrečných kol penaltové soutěže v bráně zasáhne také ligová legenda a někdejší brankář Baníku Ostrava Jan Laštůvka. 

Celkový vítěz penaltové soutěže si domů odnese šek v hodnotě 15 tisíc korun, druhý v pořadí odjede zapůjčeným vozem Škoda ENYAQ na víkend, třetí si domů odnese SmartTV. Připravena je také odměna ve výši 5 tisíc korun a brankářské rukavice na míru pro nejlepšího brankáře večera.

17:45

Autogramiáda hokejistů HC Oceláři Třinec

Spolu se začátkem penaltové soutěže zároveň odstartuje autogramiáda všech hráčů HC Oceláři Třinec, kteří nastoupí k fotbalovému zápasu proti FanClubu HCO. 

Doprovodný program

Celým odpolednem vás budou provázet moderátoři rádia Čas Rock, připraveno je bohaté občerstvení i dětská fun zóna se skákacím hradem a sportovními aktivitami pod dohledem mládežnických trenérů HC Oceláři Třinec a DRÁČKA WERKÁČKA.