• 2011
  • 2019
  • 2021
  • 2022
  • 2023
  • 2024
top

Do Třince míří evropská špička: Prodej vstupenek na CHL odstartoval

Špičkoví soupeři míří hned na úvod hokejové sezony do Třince, Oceláři zahájí soutěžní ročník ostrou prověrkou v Champions Hockey League už první zářijový víkend. V základní skupině prestižní soutěže přivítají na svém ledě tři špičkové evropské kluby, svá místa i výhodný balíček vstupenek na všechna domácí utkání Ocelářů v Lize mistrů si můžete rezervovat již nyní on-line!

Odstartoval předprodej vstupenek na domácí utkání Champions Hockey League. Oceláři si prestižní klubovou soutěž zahrají podeváté v historii, v základní skupině ve WERK ARENĚ tentokrát přivítají tři špičkové evropské soupeře.

Už v pátek 1. září do Třince přijede přední švýcarský celek Rapperswil-Jona Lakers v čele s kapitánem české reprezentace Romanem Červenkou. O dva dny později (neděle 3. září) do Beskyd zavítá německý suverén loňského ročníku, vítěz základní části DEL i mistr ligy Red Bull Mnichov. Skupinová klání pak Oceláři zakončí doma ve středu 18. října proti dánskému Aalborgu. 

Majitelé permanentních vstupenek na sezonu 2023/24 mají vstup na zápasy základních skupin CHL zdarma! 

Vstupenky na samostatná utkání základních skupin jdou do prodeje za jednotnou cenu 200 korun, v prodeji bude i zvýhodněný balíček vstupenek na všechna tři utkání CHL v ceně 500 korun. Svá místa v hledišti si můžete zajistit v předprodeji on-line již nyní, vstupenky budou pochopitelně k dostání také v den zápasu přímo na pokladnách WERK ARENY.

Prestižní evropská soutěž letos výrazně mění svůj formát, před startem nového ročníku došlo k snížení počtu účatníků soutěže. V nové sezoně Champions Hockey League se tak představí pouze čtyřiadvacet nejlepších evropských hokejových týmů. V základní skupině odehraje každý z nich celkem šest zápasů (tři doma, tři venku) se šesti různými soupeři. Nejlepších šestnáct týmů postoupí na podzim do klasického play off. 

Chci vstupenku na Oceláře!

Oceláři jsou pravidelnými účastníky CHL, největší úspěch v mezinárodní soutěži dosáhli v sezoně 2017/18, kdy uvízli těsně před branami finále. Nenechte si zápasy s evropskou elitou ujít a podpořte Oceláře v ostré mezinárodní konkurenci.

Ve stejný den, tedy od pondělí 14. srpna, si můžete on-line zakoupit také vstupenku na jediné přípravné utkání Ocelářů na domácím ledě. To sehrají úřadující šampioni ve WERK ARENĚ ve čtvrtek 24. srpna od 17:00 proti Kometě Brno.

Majitelé permanentních vstupenek mají i na toto utkání vstup zdarma, běžná vstupenka je k dostání za 150 korun. Do prodeje však míří pouze vstupenky na stání. S ohledem na probíhající rekonstrukci skyboxů a televizní lávky v sektorech A totiž vstupenky i permanentky na toto utkání slouží pouze ke vstupu do WERK ARENY a nevztahují se na konkrétní místo v hledišti.

Více informací o plánované rekonstrukci WERK ARENY se dočtete ZDE.