• 2011
  • 2019
  • 2021
  • 2022
  • 2023
  • 2024
top

Rozlosování ELH: Oceláři začnou v Plzni, derby už ve čtvrtém kole!

Třinečtí Oceláři znají kompletní rozlosování nové extraligové sezony, úřadující mistr začne 15. září na ledě Plzně, poprvé se doma představí o dva dny později ve šlágru proti Spartě. Hned ve čtvrtém kole WERK ARENA uvidí také první regionální derby s Vítkovicemi.

Pikantní rozjezd sezony, i takový byl los nového ročníku Tipsport extraligy pro třinecké Oceláře.

Úřadující šampioni začnou na ledě Plzně, trháky ale budou všechny tři úvodní domácí duely. WERK ARENA uvidí nejprve 17. září souboj se Spartou, 24. září s Vítkovicemi a 29. září také reprízu finále s Hradcem Králové!

Stejně jako v minulých sezonách platí, že Oceláři hrají své domácí duely od 17:00. Od listopadu - s přechodem na zimní čas - budou mít nedělní duely úvodní buly už v 15:00. Novinkou sezony je, že drtivou většinu utkání nabídne v přímých přenosech prostřednictvím multidimenze stanice O2 TV Sport.

Stejně jako v uplynulých sezonách je potřeba počítat s tím, že v rozpise celé extraligové sezony může docházet ke změnám s ohledem na vytížení jednotlivých arén nebo účast českých klubů v evropské Champions Hockey League. Kromě Ocelářů si Ligu mistrů letos zahrají také Pardubice a Vítkovice.

Velice atraktivní je pro Třinec také rozlosování domácích zápasů v průběhu prosince. Ještě před Vánocemi do Třince přijedou Pardubice (v rámci 25. kola tak uvidí fanoušci poprvé Václava Varaďu na střídačce soupeře) a Sparta, na Štěpána uvidí WERK ARENA derby s Vítkovicemi a den před Silvestrem znovu reprízu finále s Hradcem Králové. 

Rozpis všech zápasů Ocelářů v sezoně 2023/24 najdete v sekci zápasy.