• 2011
  • 2019
  • 2021
  • 2022
  • 2023
  • 2024
top

Vyberte nejlepšího hráče semifinále

Jízda vyřazovacími boji nekončí, naopak! Oceláři postoupili do finále poté, co navzdory všem předpokladům vyřadili v sedmizápasové bitvě největšího favorita sezony. A vy nyní můžete hlasovat o nejlepšího třineckého hráče v sérii s Pardubicemi. Kdo se vám líbil nejvíce?

Ondřej Kacetl 

Poprvé v play off se stalo, že třinecký fantom nedochytal zápas. V utkání číslo šest jej Pardubice ve WERK ARENĚ třemi góly vyhnaly z branky už po první třetině, v rozhodujícím utkání číslo sedm se ale mezi tři tyče Ocelářů vrátil a jeho výkony dodnes budí Východočechy ze spaní. Třinec kritický zápas o všechno v enteria areně zvládl a Ondřej Kacetl napsal jeden z nejkrásnějších momentů play off v historii klubu, když tři vteřiny před koncem zápasu chytil nařízené trestné střílení Tomáši Hykovi. 

Kārlis Čukste

Měsíc a půl nehrál soutěžní zápas. Na konci sezony jej ze sestavy Třince vyřadilo zranění, po něm jej zpátky do sestavy v prvních dvou kolech play off nepustila forma ostatních spoluhráčů. Trpělivost lotyšského reprezentanta ale byla nad zlato, Čukste naskočil do zápasu v pátém zápase, aby svou postavou zvedl důraz třinecké defenzívy. Hned ve svém prvním zápase českého play off dal gól a trefil se ještě jednou: Právě Kārlis Čukste je autorem postupové branky na 2:1 ze zápasu číslo sedm. Tohle bylo doslova eso v rukávu.  Nebo na soupisce?!

Daniel Kurovský

Coby útočník sice v sérii zaznamenal jen tři kanadské body (1+2), přesto patřil mezi nejdůležitější postavy třineckého týmu. Pracovitý forvard, který v zápase číslo sedm strávil na ledě více než sedmnáct minut od začátku série hrál na pardubickou elitní formaci. Visel na zádech Sedlákovi, Hykovi i Ciencialovi a navíc často podnikal nepříjemné výlety dopředu. Pětadvacetiletý útočník zažívá nejlepší play off své kariéry, to je bez debat.