• 2011
  • 2019
  • 2021
  • 2022
  • 2023
  • 2024
top

Utkání s Kladnem je věnované dětem, úvodní buly už v 15:00

Nedělní utkání 19. kola proti kladenským Rytířům začíná už v 15:00, a to je ideální příležitost vyrazit na hokej i s těmi nejmenšími. Právě dětem bude utkání věnováno, klub HC Oceláři Třinec pro ně připravil drobný dárek, spoustu soutěží a doprovodného programu i slevy v oficiálním fanshopu.

S přechodem na zimní čas se mění čas úvodních buly nedělních domácích zápasů, Oceláři už budou o víkendech hrát zase v 15:00. A hned první takové utkání s Kladnem je ideální příležitostí vyrazit na hokej i s těmi nejmenšími.

Právě dětem, tedy těm nejmladším příznivcům Ocelářů, totiž bude věnován doprovodný program celého utkání. Klub HC Oceláři Třinec připravil ve spolupráci se společnostmi Kaufland a Maspex+ pro všechny děti drobnou pozornost při vstupu do WERK ARENY, zábavnou fan zónu s dárky i spoustu doprovodných soutěží o hodnotné ceny, mezi kterými je také balíček od společnosti Finclub. Chybět nebude ani oblíbený maskot DRÁČEK WERKÁČEK.

Jen v průběhu nedělního utkání navíc ve fanshopu HC Oceláři Třinec nakoupíte veškeré oblečení s klubovými symboly z dětské kolekce se slevou dvacet procent. 

Vstupenky na utkání s Kladnem on-line!

Vstupenky na utkání 19. kola Tipsport extraligy jsou v prodeji už nyní v nejvýhodnější cenové kategorii. 

Děti do 100 centimetrů mají na utkání vstup na utkání zdarma, pro děti do 150 centimetrů můžete uplatit slevu 50% na vstupenky do všech sektorů.