• 2011
  • 2019
  • 2021
  • 2022
  • 2023
  • 2024
top

Oceláři představují domácí dres pro novou sezonu

Bez velkých změn, jen s vybroušenými detaily. Tak vypadají dresy třineckých Ocelářů pro novou extraligovou sezonu, jejichž nejviditelnější změnou je zjednodušení stylu písma a čísla hráče na zadní straně. Podívejte se!

Třinečtí Oceláři na tiskové konferenci oficiálně představili domácí dres pro nadcházející sezonu. 

V ní budou domácí týmy po dvou letech znovu hrát ve světlé variantě, ta prošla přes léto jen drobnými změnami. 

Oceláři jsou známí konzervativním přístupem ke svým dresům. A tak ani tentokrát nedošlo k neuváženým zásahům do jejich designu. Klub ve spolupráci s autorem Dallasem Kirkpatrickem proto doslova jen brousil diamanty, které i letos tvoří vzor, který se line od spodního lemu až k dominantnímu drakovi. 

Změny tak viditelně zasáhly především zadní stranu dresu, kde došlo ke zjednodušení stylu písma i čísla hráče. Zároveň došlo ke sjednocení vizuálu a barevných podkladů reklam na kalhotech. Po vzoru zámořských soutěží budou mít třinečtí hokejisté nově čísla také na čelní straně helmy, což pomůže zejména novinářům a fotografům k jejich rychlejší identifikaci.

Třinec do sezony vstoupí znovu se třemi sadami dresů, pro venkovní zápasy bude mít pro tento ročník k dispozici také červenou a černou variantu. V nových dresech se Oceláři poprvé fanouškům ukáží v pátek 16. září proti Motoru České Budějovice. První utkání Tipsport extraligy před kamerami O2 TV Sport začně v 17:00.