Partnerský klub Nadační fond President Cup Třinecké statistické okénko Klubový informační systém
MISTR 2010/2011
MISTR 2018/2019
MISTR 2020/2021
MISTR 2021/2022
MISTR 2022/2023
Pohár prezidenta 2010/2011
Pohár prezidenta 2014/2015
Werk Arena Rozpis ledu Fanshop

Dorost urval tři body proti Zlínu

03.10.2020 · Jakub Kotajny
Mladí Oceláři opět vezou pod Javorový tři body! Ve velice náročném utkání, které skončilo fotbalovým výsledkem 2:1, se prosadili Wawrzkiewicz s Ochmanem a Třinci tak po šesti odehraných zápasech patří ve skupině Východ třetí příčka za Vítkovicemi a brněnskou Kometou.
6.kolo, sobota 3.10.2020
Zlín
Třinec
1:2
PSG Aréna
Třetiny: 0:0, 0:2, 1:0 

Branky a nahrávky: 47. Kaláč (Tomeček) – 22. Wawrzkiewicz (Tomiczek, Cedzo), 39. Ochman (Šotkovský, Pánek).

Rozhodčí: Šico - Kučera, Poláček.

Vyloučení: 7:7. Využití: 0:1. V oslabení: 0:0.

Diváci: 70.

Střely na branku: 29:45.

Průběh zápasu: 0:2, 1:2.

 
Málek – Žižka, Sýkora, Burian, Mojžíš, Hamrla, Šišák – Peprna, Jecho, Tomeček, Ramert, Horský, Čechmánek, Kaláč, Heš, Babulík, Gerych, Leška
Klimek – Hykl, S. Cienciala, Andrle, Žabka, D. Buják, Ročák, Pospíšil – Volas, Pánek, Cedzo, Tomiczek, Wawrzkiewicz, Šotkovský, Hlávka, Kozlík, Ochman

Činnost mládeže HC Oceláři Třinec je spolufinancována z rozpočtu Moravskoslezského kraje.

Komentář k zápasu

Úvodní třetina utkání mezi třineckými Oceláři a zlínskými Berany žádnou branku nepřinesla. Nejblíž úspěšnému zásahu byli domácí, kterým se povedlo Klimka překonat, dle hlavního arbitra však branka byla v rozporu s pravidly a z toho důvodu nemohla být uznána. Po dvaceti minutách hry tak na kostce v PSG Aréně svítil stav 0:0.

Do prostřední části hry vstoupili lépe hostující Oceláři, po šestaosmdesáti vteřinách hry se kotouč dostal na hůl Dawida Wawrzkiewicze, který propálil Málka a rozvlnil síť za jeho zády. Od trefy třineckého forwarda se již druhé dějství tohoto utkání neslo ve znamení mnoha vyloučení a festivalu spálených šancí. Dlouhou pasáž neučesané hry ukončila až druhá trefa Slezanů, po vybídnutí z hole Šotkovského poslal Oceláře do dvoubrankového vedení Petr Ochman. Více zajímavého už druhá třetina nenabídla a do šaten se tak šlo za stavu 2:0 ve prospěch Třince.

I začátek třetí třetiny probíhal pod taktovkou svěřenců Marka Malíka, třetí branka za záda domácího Málka však již nepadla. V čase 46:54 se ale přeci jen zlínským hokejovým svatostánkem rozezněla gólová siréna, když Filip Kaláč svou bekhendovou trefou značně zdramatizoval celé utkání. Kontaktní branka Zlína rozproudil krev všem aktérům tohoto souboje a v následujících minutách sledovali všichni přítomní velké množství šancí na obou stranách. Ani jedno z mnoha útočných snažení v brance soupeře neskočilo a po šedesáti minutách hry se tak mohli mladí Oceláři radovat z pátého triumfu v této extraligové sezóně.



Děkujeme Moravskoslezskému kraji za podporu třineckého mládežnického hokeje!

×
Dnes v 18:00 | Jun.
HC Oceláři Třinec
HC Energie Karlovy Vary
×
Dnes v 13:00 | Dor.
HC Oceláři Třinec
HC Dynamo Pardubice