Partnerský klub Nadační fond President Cup Třinecké statistické okénko Klubový informační systém
MISTR 2010/2011
MISTR 2018/2019
MISTR 2020/2021
MISTR 2021/2022
MISTR 2022/2023
Pohár prezidenta 2010/2011
Pohár prezidenta 2014/2015
Werk Arena Rozpis ledu Fanshop

Dorostenci na Kladno nestačili

29.02.2020 · Šárka Kolková
Třinečtí dorostenci v sobotu neměli svůj den a prohráli s kladenskými Rytíři jednoznačně 0:9. Pro Oceláře se pozitivně nevyvíjela už první třetina, ve které hosté prakticky rozhodli o svém vítězství.
OPP20, sobota 29.2.2020
Třinec
Kladno
0:9
WERK ARENA
Třetiny: 0:4, 0:2, 0:3  Branky a nahrávky: 5. Sojka (Sýkora, Hrabík), 6. Kohlíček (Ticháček, Ullrych), 13. Sojka (Vimmer), 19. Ullrych (Šapovaliv, Chrenka), 29. Ullrych (Šapovaliv, Sýkora), 38. Sojka (Hrabík, Chrenka), 44. Ullrych (Kohlíček, Ticháček), 59. Chrenka (Sojka), 60. Chrenka (Sojka). Rozhodčí: Šutara – Czubaj, Konvička. Vyloučení: 4:6, navíc Kohlíček (KLA) osobní trest na 10 minut za vražení na hrazení. Využití: 0:2. V oslabení: 0:2. Střely na branku: 23:37. Diváci: 62. Průběh utkání: 0:9. 
Halouzka (6. Klimek) – Mošnička, Andrle, Pospíšil, Ročák, Žabka, Kyselý, Hrůzek – Šutý, Pánek, Petrovský, Jánoš, Tomiczek, Przybyla, Wawrzkiewicz, Volas, Hlávka, Kašpárek, Procházka
Jaňour – Danda, Malý, Hvězda, Kohlíček, Sýkora, Ticháček – Vimmer, Hurta, Sojka, Hrabík, Kouba, Bareš, Ullrych, Šapovaliv, Chrenka

Činnost mládeže HC Oceláři Třinec je spolufinancována z rozpočtu Moravskoslezského kraje.

Komentář k zápasu

Úvodní část zápasu začala lépe pro Rytíře, kteří už v páté minutě otevřeli výsledek zápasu díky využité početní výhodě, ve které se prosadil Adam Sojka, jenž skóroval z prostoru mezikruží. O minutu později rozezněl znovu sirénu David Kohlíček, který využil nabídnutou přesilovku a vyhnal svou brankou Halouzku z domácího brankoviště. Mezi dvě tyče se proto hned v šesté minutě postavil Klimek, ale ani ten dalším gólům nezabránil, protože ve třinácté minutě ho překonal Adam Sojka. Minutu před první přestávkou stačil kladenský náskok navýšit Petr Ullrych, který využil nesouladu Ocelářů.

Ve druhém dějství byla sice hra vyrovnaná, jenže hosté měli větší střelecké štěstí. V devětadvacáté minutě byl autorem dalšího gólu Petr Ullrych, jenž se prosadil dokonce během oslabení. Dvě minuty před závěrem třetiny zkompletoval hattrick Adam Sojka, který si najel před Klimka a našel volné místo v levém růžku jeho branky.

Třetí část patřila opět kladenským mladíkům. Tentokrát se po čtyřech minutách povedla třetí trefa Petru Ullrychovi. To ale ještě nebyl konec třineckého trápení. V předposlední minutě zvedl radostně ruce nad hlavu Samuel Chrenka, který z pravého kruhu poslal kotouč přesně pod Klimkovy betony. Několik sekund před poslední sirénou ještě přidal devátý zásah znovu Samuel Chrenka, který tentokrát skóroval do odkryté brány domácích.

Ohlasy trenérů

René Mucha (HC Oceláři Třinec): "Prvních pět minut bylo podle našich představ, bylo to velice dobré a měli jsme i gólové šance, bohužel jsme z toho nic neproměnili. Soupeř nás poté potrestal, byť jsme se připravovali na to, že mají velmi kvalitní přesilovky. Obě první přesilovky jsme neubránili a dostali z toho góly a to nás trochu zmrazilo. Museli jsme na to zareagovat, nechtěli jsme brát time-out, takže jsme vyměnili brankáře. Bohužel jsme potom inkasovali další góly a to bylo špatné. Motivovali jsme kluky v přestávce, že teď jedeme další třetinu. Po deseti minutách druhé části to nevypadalo špatně, měli jsme tam i přesilovky, ale to jsou věci, které nás pořád trápí. Když nám soupeř odskočil na rozdíl šesti gólů, bylo to blbé. A třetí třetina? To by se nám nemělo vůbec stávat."

Libor Procházka (Rytíři Kladno): "Nám se to hodnotí jednoduše, byli jsme velice produktivní. Ze začátku hra nebyla dobrá, ale šance jsme poté proměnili. Samozřejmě za stavu 3:0, 4:0 se hráčům hraje mnohem lépe a hrají uvolněně. Kvalitu měli a zápas si pohlídali, ale Třinec nebyl tak lehkým soupeřem. Hra neodpovídá brankovému rozdílu. Byli jsme dnes produktivní."

×
Dnes v 18:00 | Jun.
HC Oceláři Třinec
HC Energie Karlovy Vary
×
Dnes v 13:00 | Dor.
HC Oceláři Třinec
HC Dynamo Pardubice