Partnerský klub Nadační fond President Cup Třinecké statistické okénko Klubový informační systém
MISTR 2010/2011
MISTR 2018/2019
MISTR 2020/2021
MISTR 2021/2022
MISTR 2022/2023
Pohár prezidenta 2010/2011
Pohár prezidenta 2014/2015
Werk Arena Rozpis ledu Fanshop

Junioři v přípravném utkání zdolali Kometu

15.08.2019 · Dominik Stošek
Svůj první přípravný duel v Mini WERK ARENĚ odehráli svěřenci Jiřího Juříka a Marka Malíka na jedničku. První třetina branku nepřinesla, skóre se tak otevřelo teprve ve druhé části. Domácí šli do vedení, poté náskok navýšili. V závěru třetiny se ale podařilo Kometě skóre snížit. Třetí třetinu si hráči s drakem na hrudi pohlídali a výhru pečetili gólem do odkryté branky.
přát., čtvrtek 15.8.2019
Třinec
Kometa Brno
3:1
mini WERK ARENA
Třetiny: 0:0, 2:1, 1:0  Branky a nahrávky: 33. Pastor (Indrst), 37. Krč (Vacula, Matěj), 60. Krč - 38. Bartes (Vašíček, Snášel). Rozhodčí: Trombík - Puczok, Klimek. Vyloučení: 2:2. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Průběh utkání: 2:0, 2:1, 3:1.  
Švehlák – Cienciala, Jenáček, Mituchovič, Šulák, Grygar, Vacula – Indrst, Kašpárek, Králík, Krč, Mastič, Matěj, Mikler, Pastor, Plandor, Stebel
Kubík – Furch, Holemý, J. Sedláček, T. Sedláček, Studený, Svozil – Bartes, Dufek, Häring, Malý, Martiška, I.Sedláček, Snášel, Stránský, Vašíček, Žák

Činnost mládeže HC Oceláři Třinec je spolufinancována z rozpočtu Moravskoslezského kraje.

Komentář k zápasu

Úvod první třetiny byl z obou stran velice opatrný. Oba celky měly problém s rozehrávkou a brankáři byli prakticky bez práce. V šesté minutě se v oslabení dostal do samostatného úniku díky své perfektní rychlosti David Pastor, jeho střela však letěla mimo tři tyče Kubíkovy svatyně. Zbytek třetiny už i přes mírnou aktivitu Ocelářů branku nepřinesl, hráči proto odešli do kabin za vyrovnaného stavu.

Vstup do druhé dvacetiminutovky se lépe povedl Ocelářům. Ve třiatřicáté minutě se dokázal prosadit David Pastor, který střelou do růžku Kubíkovy klece poslal svůj tým do vedení. O necelé čtyři minuty později bylo ještě veseleji. V předbrankovém prostoru střelou nad vyrážečku Kubíka navýšil vedení Ocelářů Tomáš Krč. Hosté z Brna však přispěchali s rychlou odpovědí a v čase 37:30 se jim zásluhou Sebastiána Bartese podařilo snížit. V závěru třetiny měl na své holi vyrovnávací branku Martiška, kterému však v rozhodující fázi kotouč sjel z čepele.

Závěrečnou periodu si hráči s drakem na hrudi zkušeně pohlídali a svého soupeře k žádnému zdramatizování utkání nepustili. Třináct sekund před závěrečnou sirénou navíc pečetil výhru Ocelářů svým druhým gólem v utkání Tomáš Krč, který kotouč vyhozením z obranného pásma dostal až do prázdné klece.

Ohlasy trenérů

Jiří Juřík (HC Oceláři Třinec): "Kluci k tomu zápasu přistoupili velmi zodpovědně a byli jsme rádi, že se tam objevili věci, které trénujeme a požadujeme je po nich na trénincích. Byl vidět tlak do brány, dobré postavení útočících hráčů v útočném pásmu i velmi dobré blokování. Celkově jsem se zápasem velmi spokojený."
×
Dnes v 17:30 | Jun.
HC Kometa Brno
HC Oceláři Třinec