Partnerský klub Nadační fond President Cup Třinecké statistické okénko Klubový informační systém
MISTR 2010/2011
MISTR 2018/2019
MISTR 2020/2021
MISTR 2021/2022
MISTR 2022/2023
Pohár prezidenta 2010/2011
Pohár prezidenta 2014/2015
Werk Arena Rozpis ledu Fanshop

Juniorům se zápas proti Pirátům nevydařil

05.10.2019 · Dominik Stošek
Po nezdaru proti Litvínovu musí junioři skousnout další hořkou porážku na domácím ledě. Vyrovnanou bitvu proti Chomutovu ztratili třinečtí mladíci v poslední třetině zápasu a po šedesáti minutách se museli smířit s prohrou 1:3.
10.kolo, sobota 5.10.2019
Třinec
Chomutov
1:3
Mini WERK ARENA
Třetiny: 0:0, 1:1, 0:2  Branky a nahrávky: 40. Vacula (Čmiel) – 38. Dani (Zeman), 47. Zeman (Koláček), 58. Lobodowski (Jungvirt, Dani). Rozhodčí: Mrkva - Hlavatý, Tošenovjan. Vyloučení: 1:2. Využití: 1:0. V oslabení: 0:1. Diváci: 61. Střely na branku: 33:47. Průběh utkání: 0:1, 1:1, 1:3.  
Švančara – Mituchovič, Jenáček, Vacula, Šulák, Adámek – Indrst, Pastor, Mikler, Geidl, Mastič, Čmiel, Plandor, Matěj, Stebel, Králík
Běhula – Šuráň, Seemann, Zeman, Ludvík, Ferbas, Vaněk, Jungvirt – Švec, Dani, Popelka, Pech, Benda, Prokop, Jaroš, Veselý, Janeček, Koláček, Lobodowski

Činnost mládeže HC Oceláři Třinec je spolufinancována z rozpočtu Moravskoslezského kraje.

Komentář k zápasu

První třetina se ze začátku nesla v duchu velice opatrné hry, ve které se oba celky snažily soustředit hlavně na obranu. S přibývajícím časem se hra pomaličku, ale jistě dostávala do tempa a přelévala se ze strany na stranu, avšak ani jeden z brankářů nedopustil změnu skóre.

První polovina druhé třetiny se velice podobala druhé polovině té první. Oceláři a Piráti si dokázali vytvořit množství šancí, Běhula i Švančara ale chytali bezchybně a za svá záda nepustili ani jeden kotouč. Vše se změnilo v osmatřicáté minutě, ve které byl vyloučen chomutovský zadák Jakub Šuráň za zdržování hry. Po chybné přihrávce jednoho z třineckých beků se do samostatného úniku dostal Miroslav Dani a překonal Švančaru střelou k levé tyči. Odpověď Ocelářů však na sebe nenechala dlouho čekat a v čase 39:32 využil přesilovou hru po přihrávce Matouše Čmiela Jakub Vacula, který prostřelil chomutovského brankáře právě dvě sekundy před vypršením trestu.

Třetí třetina byla ze všech nejzajímavější. Ve čtyřiatřicáté minutě se ke střele z levého kruhu dostal Šimon Jenáček, jehož pokus orazítkoval břevno Běhulovy svatyně. Do vedení tak šli Piráti, když se střelou ze zápěstí z levého kruhu prosadil Denis Zeman. Vzápětí se do obrovské šance dostali Oceláři, kteří ujeli do přečíslení tři na jednoho, avšak kombinace se jim nepodařila podle představ a nakonec vůbec nevystřelili na bránu. Chomutov navíc dokázal v sedmapadesáté minutě odskočit do vedení o dva góly. Peter Lobodowski se dostal k odraženému kotouči před brankou a nasměřoval jej přesně pod horní tyč. Ve zbytku třetiny Oceláři zkusili hru s šesti hráči v poli, avšak Chomutov si závěr zápasu zkušeně pohlídal a nedovolil žádné drama.

×
Dnes v 17:00 | Muži
HC Oceláři Třinec
HC Dynamo Pardubice