Partnerský klub Nadační fond President Cup Třinecké statistické okénko Klubový informační systém
MISTR 2010/2011
MISTR 2018/2019
MISTR 2020/2021
MISTR 2021/2022
MISTR 2022/2023
Pohár prezidenta 2010/2011
Pohár prezidenta 2014/2015
Werk Arena Rozpis ledu Fanshop

Zápas s Olomoucí rozhodli dorostenci ve druhé třetině!

14.10.2018 · Martina Sikorová
Mladí Oceláři sice proti kohoutům inkasovali jako první, ještě do konce úvodní části ale stačili vyrovnat zásluhou Michala Ramika. Ve zbytku utkání už se pak prosazovali pouze hráči v třineckých dresech a všechny čtyři body tedy zůstali ve WERK ARENĚ!
9.kolo, neděle 14.10.2018
Třinec
Olomouc
4:1
WERK ARENA
Třetiny: 1:1, 2:0, 1:0 - N 1:0  Branky a nahrávky: 18. Ramik (Kyselý, Molin), 31. Petrovský (Hykl, Kašpárek), 37. Chovaniak (Andrle, Ramik), 58. Petrovský (Hykl), 62. Kašpárek – 9. Ruda (Fasner, Holcman). Rozhodčí: Kratochvíl - Vengřín, Hranoš. Vyloučení: 6:5, navíc za faul Holcmana (OLO) nařízeno TS (neproměněné). Využití: 1:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 89. Střely na branku: 48:24. Průběh utkání: 0:1, 4:1.  
Halouzka – Mošnička, Andrle, Molin, Chovaniak, Buják, Pilarčík, Kyselý – Przybyla, Šotkovský, Kašpárek, Petrovský, Wawrzkiewicz, Samuhel, Tomiczek, Ramik, Hykl
Hořejší – Nesvadba, Lambert, Přecechtěl, Stratil, Pekr, Radová, Holcman, Sedláček – Havel, Václavský, Zembol, Masare, Fasner, Ševčík, Prísažný, Ruda

Činnost mládeže HC Oceláři Třinec je spolufinancována z rozpočtu Moravskoslezského kraje.

Komentář k zápasu

Lepším vstupem do zápasu se prezentovali olomoučtí mladíci a po faulu Daniela Chovaniaka byli také velmi blízko prvnímu gólu, Pekr ale se snahou o dorážku neuspěl. V čase 08:42 už však Hanáci zvedali ruce nad hlavy. Matyáš Fasner před třineckou brankou posunul kotouč k Stanislavu Rudovi a hostující útočník jej usměrnil pod horní tyč. Za Třinec se o odpověď hned několikrát pokoušel Daniel Chovaniak, vyrovnáno ale bylo až v samém závěru třetiny. Do střely Denise Kyselého u pravé tyče sáhl Michal Ramik a po této teči zapadl kotouč do olomoucké branky.

Také na začátku druhé části zahrozili jako první hosté, když se do brejku dostal Aleš Václavský. Matěj Halouzka v brance Třince ale proti zakončení útočníka kohoutů vytasil lapačku a udržel vyrovnaný stav. Když se pak přesnou ranou z mezikruží v přečíslení tři na jednoho prosadil Servác Petrovský, šli do vedení Oceláři. Hanáci mohli kontrovat po faulu Michala Ramika, Stanislav Ruda se ale v početní výhodě z těsné blízkosti branky neprosadil. Naopak domácí mladíci vzápětí svou přesilovou hru využili už po patnácti sekundách. Prudkou ranou od modré čáry se prezentoval Daniel Chovaniak a kotouč z jeho hole dosvištěl až za záda Filipa Hořejšího.

V čase 54:12 se do další velké šance řítil Servác Petrovský a brejk třineckého útočníka hasil Josef Holcman jen za cenu faulu. Rozhodčí po odpískání vůbec neváhal a za hození hole nařídil trestné střílení. K nájezdu se rozjel Petr Przybyla, který si ale na hostujícího brankáře nepřišel a pokračovalo se za stavu 3:1. Ovšem ne dlouho. O tři minuty později se z většího úhlu prosadil Servác Petrovský a dal definitivní pojistku na vítězství Ocelářů.

V nadstavbě se pak hrálo pouze sedmašedesát sekund, když se ke střele z pravé strany dostal Alexandr Kašpárek a přisoudil svému týmu také bonusový bod.

×
Dnes v 18:00 | Jun.
HC Oceláři Třinec
HC Energie Karlovy Vary
×
Dnes v 13:00 | Dor.
HC Oceláři Třinec
HC Dynamo Pardubice