Partnerský klub Nadační fond President Cup Třinecké statistické okénko Klubový informační systém
MISTR 2010/2011
MISTR 2018/2019
MISTR 2020/2021
MISTR 2021/2022
MISTR 2022/2023
Pohár prezidenta 2010/2011
Pohár prezidenta 2014/2015
Werk Arena Rozpis ledu Fanshop

Bitvu se Zlínem rozhodl v prodloužení Hrůzek!

29.09.2018 · Martina Sikorová
Mladí Oceláři prožili lepší vstup do zápasu a po čtyřiceti minutách drželi dvougólový náskok. O své vedení ale v závěrečné části přišli a o vítězi zápasu muselo rozhodnout až prodloužení. V jeho závěru se přesnou střelou prezentoval obránce Filip Hrůzek a dva body tedy putují do Třince!
6.kolo, sobota 29.9.2018
Zlín
Třinec
2:3p
Třetiny: 0:1, 0:1, 2:0 - 0:1  Branky a nahrávky: 49. Ramert (Tomeček), 57. Chludil (Burian) - 5. Kyselý (Ramik, Chovaniak), 27. Kašpárek (Procházka), 64. Hrůzek (Petrovský, Hykl). Rozhodčí: Maťašovský - Pospíšil, Smetková. Vyloučení: 3:8. Využití: 1:1. V oslabení: 0:1. Diváci: 58. Střely na branku: 34:35. Průběh utkání: 0:2, 2:2, 2:3.  
Synek - Nábělek, Šimášek, Sýkora, Burian, Šindelek, Čapka, Hoferek - Chludil, Tomeček, Ševčík, Peprna, Mojžíš, Laciga, Ramert, Frömel, Kráčalík, Lavička
Halouzka - Mošnička, Častek, Andrle, Molin, Chovaniak, Buják, Kyselý - Šutý, Pánek, Przybyla, Šotkovský, Kašpárek, Petrovský, Wawrzkiewicz, Gazur, Ramik, Procházka, Hykl

Činnost mládeže HC Oceláři Třinec je spolufinancována z rozpočtu Moravskoslezského kraje.

Komentář k zápasu

Ve čtvrté minutě fauloval zlínský Šindelek a hosté dokázali první přesilovku využít. Denis Kyselý se chopil puku, dostal se sám až před Synka a vystřelil. Domácí brankář nedokázal jeho pokus zkrotit a kotouč mu přes lapačku vypadl rovnou do brány. Hosté poté kontrovali hru, naopak ke konci třetiny byl lepší Zlín, ale branka už nepadla.

Na úvod druhé třetiny dostali mladí Berani nejprve jednu přesilovku, kterou nevyužili a pak druhou, kdy sami inkasovali a Třinec šel do dvoubrankového vedení. Alexandr Kašpárek, kapitán hostů, dostal přihrávku před branku, kde otočkou zmátl Synka a pak už jen trefil odkrytou zlínskou klec. Poté Zlín dostal početní výhodu pět na tři, kterou nevyužil a ihned potom měl přesilovku pět proti třem i Třinec, který jí ale také nedokázal využít a tak po dvou třetinách vedl jen o dvě branky.

Třetí třetiny vyšla lépe domácímu celku. Nejprve se necelých jedenáct minut před koncem trefil Jan Ramert, který po přihrávce do levého kruhu prostřelil Halouzku ranou k bližší tyči a vykřesal tak po Berany naději. Tři a čtvrt minuty před koncem už bylo srovnáno. Burian vystřelil od modré, branku však netrefil. Kotouč se ale od zadního mantinelu odrazil zpět před branku, kde byl připravený Lukáš Chludil, který už to měl jednoduché, protože se Halouzka nestihl přesunout.

Šlo se tedy do prodloužení, ve kterém se nakonec radovali Oceláři. Filip Hrůzek se prosmýkl zlínské obraně a střelou z mezikruží prostřelil Synka pod jeho pravý beton.

×
Dnes v 17:30 | Jun.
HC Kometa Brno
HC Oceláři Třinec