Partnerský klub Nadační fond President Cup Třinecké statistické okénko Klubový informační systém
MISTR 2010/2011
MISTR 2018/2019
MISTR 2020/2021
MISTR 2021/2022
MISTR 2022/2023
Pohár prezidenta 2010/2011
Pohár prezidenta 2014/2015
Werk Arena Rozpis ledu Fanshop

Starší dorost srovnal stav čtvrtfinále!

15.03.2016 · Martina Sikorová
Na východ Čech odcestovali třinečtí mladíci v posílené sestavě a byť inkasovali jako první, nakonec čtyřmi góly otočili průběh zápasu na svou stranu. Po závěrečné siréně tak mohli mladí Oceláři oslavit velmi důležité vítězství, které vrací sérii zpět do Třince! Rozhodující zápas je na programu již ve čtvrtek od 18:00!
ČF2, úterý 15.3.2016
Pardubice
Třinec
1:4
Tipsport Arena
Třetiny: 1:1, 0:1, 0:2  Branky a nahrávky: 3. Štefka (Petrus, Trejbal) - 4. Hrehorčák (Lacka, Miloš Roman), 23. Kalus (L. Doudera, Loubal), 43. Stuchlík (Kaukič, Vochozka), 51. Haman (Miloš Roman, L. Doudera). Rozhodčí: Jechoutek - Šmida, Svobodová. Vyloučení: 4:7, navíc Lacka (TRI) 10 minut osobní trest za nesportovní chování. Využití: 0:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 200. Střely na branku: 28:39. Průběh utkání: 1:0, 1:4.  
Klouček - Rudy, Trejbal, Mert, Matýs, Bureš, Leder - Ružička, Martínek, Pochobradský, Zadina, Štefka, Machač, Paliesek, Roubal, Machala, Syrovec, Petrus, Kubišta, Šeliga, Kaut
Loubal - Hrachovský, Krzak, G. Radzienciak, Rufer, Timotej Marguš, L. Doudera, Haman, Imrich - Stuchlík, Kaukič, Vochozka, Mach, Hrehorčák, Przybyla, Kvasnica, Lacka, Miloš Roman, Kalus, Najsar, Molin

Činnost mládeže HC Oceláři Třinec je spolufinancována z rozpočtu Moravskoslezského kraje.

Komentář k zápasu

První branka utkání na sebe nenechala dlouho čekat. Třinecký brankář inkasoval již ve třetí minutě první třetiny, když za svá záda pustil střelu Matěje Štefky.

O necelou minutu a půl později už ovšem bylo vyrovnáno. Miloš Roman posunul puk po vyhraném vhazování na volného Patrika Hrehorčáka a ten se trefil pod lapačku pardubického brankáře.

Poté se hra začala hodně kouskovat. Další výrazná šance byla k vidění až v závěru sedmnácté minuty, kdy se do samostatného úniku dostal Růžička. Pardubický útočník zkusil bekhendový blafák, ale třineckého brankáře neobelstil. V závěru prvního dějství hráli domácí dlouho přesilovku pět na tři, Loubal však v první dvacetiminutovce už neinkasoval.

Ve druhé třetině začali aktivněji domácí. Na začátku dvaadvacáté minuty trefil Kaut tyč, ale z gólu se posléze radovali hosté. Jan Kalus nabral rychlost v útočném pásmu a střelou z mezikruží překonal Kloučka.

V pětadvacáté minutě ukázal třineckým obráncům záda pardubický rychlík Machala, toho však vychytal pohotovým zákrokem vyrážečkou brankář Loubal. Další výraznější šance poté přišla až ve dvaatřicáté minutě. Kalus si už brousil zuby na druhou trefu v tomto utkání, to by ovšem musel po skvělé přihrávce trefit poloodkrytou bránu Dynama.

Pardubičtí dorostenci, které ze západní tribuny hlučně podporovali fanoušci, ve třetí třetině nedokázali se svým soupeřem držet krok a to se odrazilo také na konečném výsledku. Ve třiačtyřicáté minutě našel Kaukič volného Kryštofa Stuchlíka, jenž zamířil přesně pod vyrážečku Kloučka.

V jednapadesáté minutě inkasoval Klouček počtvrté. Při přesilové hře se dostal k dorážce po střele Miloše Romana Filip Haman, který s vypětím všech sil dokázal dostat puk za brankovou čáru.

×
Dnes v 17:00 | Muži
HC Oceláři Třinec
HC Motor České Budějovice
×
Dnes v 17:30 | Dor.
HC Oceláři Třinec
HC Dynamo Pardubice