Partnerský klub Nadační fond President Cup Třinecké statistické okénko Klubový informační systém
MISTR 2010/2011
MISTR 2018/2019
MISTR 2020/2021
MISTR 2021/2022
MISTR 2022/2023
Pohár prezidenta 2010/2011
Pohár prezidenta 2014/2015
Werk Arena Rozpis ledu Fanshop

Starší dorost nedal ani gól a ve čtvrtfinále ztrácí

13.03.2016 · Martina Sikorová
Mladí Oceláři dnes sice na pardubického gólmana vyslali hned šestatřicet střeleckých pokusů, v brance Dynama ale neskončil jediný puk. Už v úterý tak budou muset svěřenci trenéra Wojnara na ledě soupeře odvracet mečbol Pardubic.
ČF1, neděle 13.3.2016
Třinec
Pardubice
0:3
Werk aréna
Třetiny: 0:1, 0:1, 0:1  Branky a nahrávky: 7. Ružička (Machač, Boček), 36. Zadina (Kaut, Machala), 60. Zadina (Machala). Rozhodčí: Dědek – Axman, Holibka. Vyloučení: 2:4, navíc Boček (PCE) 10 minut osobní trest za nesportovní chování a Molin (TRI) trest na 5 minut a do konce utkání za zásah do oblasti hlavy a krku. Využití: 0:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 120. Střely na branku: 36:28. Průběh utkání: 0:3.  
Ovčaří – Hrachovský, Krzak, G. Radzienciak, Klocek, Rufer, Timotej Marguš, J. Adámek, Haman, Imrich – Stuchlík, Kaukič, Vochozka, Peterek, Mach, Przybyla, Kvasnica, Hladonik, Kalus, Najsar, Molin
Klouček – Rudy, Trejbal, Žouželka, Boček, Mert, Matýs – Ružička, Martínek, Pochobradský, Zadina, Štefka, Machač, Paliesek, Roubal, Machala, Syrovec, Petrus, Kubišta, Šeliga, Kaut

Činnost mládeže HC Oceláři Třinec je spolufinancována z rozpočtu Moravskoslezského kraje.

Komentář k zápasu

Oceláři vstoupili do úvodního osmifinále velmi aktivně, Stuchlíkovu přihrávku před branku ale zastavil Klouček a ránu kapitána Hrachovského od modré čáry pak pardubický gólman vyrazil svým betonem. Následně pálil z levého kruhu Kaut a jeho rána sice Ovčařímu vypadla, mezi tři tyče ovšem nezamířila.

Při hře čtyři na čtyři už se ovšem hosté mohli radovat, když v přečíslení našel Machač Adama Ružičku a ten následně vymíchal Ovčařího. Třinečtí mladíci se poté snažili o rychlé vyrovnání, Vochozka ale po přesném pasu Hamana ani nezakončil. Stejný hráč se poté dostal ke střele z mezikruží, ani tentokrát ale srovnáno nebylo.

Další skvělou šanci si následně vypracoval také Mach, který se protáhl až ke Kloučkovi, zvednout puk nad jeho beton se ale třineckému střelci nepodařilo a do kabiny tak odcházeli spokojenější hráči Pardubic.

První velkou šanci si po startu prostřední části vypracoval Kaut, ten ale z blízkosti branky na Ovčařího nevyzrál a puk pouze nasměřoval do ramene třineckého gólmana. Další dobrou příležitost si následně vypracoval Machala, ten ale v akci jeden na jednoho neobešel Hamana.

Za domácí tým poté zahrozil kapitán Hrachovský, po jehož ráně od modré čáry Klouček nevěděl, kde kotouč skončil, naštěstí pro něj ho ale Oceláři do jeho branky nedostali. O chvíli později už se ale skóre na světelné tabuli měnilo, když po přihrávce Kauta napálil puk pod horní tyč Filip Zadina a zajistil tak svému týmu dvoubrankové vedení.

V poslední dvacetiminutovce střílel jako první Vochozka, ten ale branku svého soupeře netrefil a Mach pak o chvíli později z těsné blízkosti na Kloučka nevyzrál. Za hosty hrozil jako první Martínek, proti jeho dorážce se ale blýskl třinecký gólman.

V samotném závěru zápasu se ještě Oceláři snažili, byli střelecky aktivní, dnes však všechny jejich zakončení mířila pouze doprostřed branky, v samotném závěru ještě přidal gól do prázdné branky Filip Zadina a v úterý tak budou muset na ledě soupeře třinečtí dorostenci odvracet mečbol soupeře.

×
Dnes v 17:00 | Muži
HC Oceláři Třinec
HC Dynamo Pardubice