Partnerský klub Nadační fond President Cup Třinecké statistické okénko Klubový informační systém
MISTR 2010/2011
MISTR 2018/2019
MISTR 2020/2021
MISTR 2021/2022
MISTR 2022/2023
Pohár prezidenta 2010/2011
Pohár prezidenta 2014/2015
Werk Arena Rozpis ledu Fanshop

Oslabený mladší dorost bojoval, na výhru ale nedosáhl

03.03.2016 · Martina Sikorová
Do zápasu s Vítkovicemi naskočilo pouze patnáct hráčů do pole, po dvě třetiny ovšem třinečtí mladíci vydrželi držet s Vítkovicemi krok. Po bezbrankové úvodní části mladí Oceláři malou chvíli i vedli, nakonec se ale museli smířit s další porážkou.
B19, čtvrtek 3.3.2016
Třinec
Vítkovice
3:5
WERK ARENA
Třetiny: 0:0, 3:3, 0:2  Branky a nahrávky: 31. Tománek (Indrst), 38. Indrst (Srníček, Čmiel), 39. Plandor (Korčák, Tobiáš Marguš) - 21. Beránek (Bieniek, Vojtovič), 37. Vícha (Kylnár), 40. Fridrich (Vojtovič, Beránek), 42. Takáč (Kylnár), 60. Fridrich (Žemba). Rozhodčí: Fiala - Marek, Ševčík. Vyloučení: 7:4. Využití: 0:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 197. Střely na branku: 37:39. Průběh utkání: 0:1, 1:1, 1:2, 3:2, 3:5.  
Kučera – Bulava, Patlevič, Konderla, Srníček, Michálek, S. Radzienciak – Tobiáš Marguš, Králík, Čmiel, Plandor, Tománek, Korčák, Indrst (A), Rybnikár, Branc
N. Malik (Dobeš) – Raška, Vacula, Bieniek, Zapletal, Šulák (A) – Plánka, Vojtovič, Tvrdý, Fridrich (C), Žemba (C), Takáč, Kylnár, Vavřík, Parolek, Vjačka, Vícha, Urban, Smička, Mrva, Beránek

Činnost mládeže HC Oceláři Třinec je spolufinancována z rozpočtu Moravskoslezského kraje.

Komentář k zápasu

Do zápasu vstoupily mnohem aktivněji Vítkovice a už v páté minutě mohly jít do vedení, Vojtovič ovšem svou ranou z pravého kruhu orazítkoval pouze brankovou konstrukci. Oceláři si svou první šanci schovali až do sedmnácté minuty, ve které nejprve střílel Králík a následně dorážel Indrst, překonat Malika se jim ovšem nepodařilo. Krátce před koncem úvodní části neuspěl z blízkosti branky ani Tobiáš Marguš a do kabin tak oba týmy odcházely za bezbrankového stavu.

Jen pár sekund po startu druhé dvacetiminutovky mohl otevřít gólový účet Vojtovič, ten ale z brejku nezakončil přesně. Následně už se ale hosté dočkali, když ránu Bienieka tečoval mimo dosah třineckého gólmana Adam Beránek. Srovnat stav zápasu mohl Tománek, domácí útočník ovšem svůj únik ani nezakončil a ránu Patleviče o chvíli později zlikvidoval vítkovický brankář.

Poté už se ale Oceláři první branky dočkali, když po přihrávce Indrsta poslal puk do sítě Ondřej Tománek. Vítkovice si ovšem svůj náskok vzaly záhy zpět po dorážce Tadeáše Víchy. Také třinečtí dorostenci ale přispěchali s rychlou odpovědí a po střele Srníčka dorazil puk do branky Filip Indrst.

O další minutu později se skóre na světelné tabuli měnilo znovu a tentokrát poprvé ve prospěch domácího týmu po prudké střele Jiřího Plandora z mezikruží. S vedením ovšem svěřenci trenéra Raszky do kabin neodcházeli, jelikož jen pár sekund před druhou sirénou srovnal Petr Fridrich.

Ze závěrečné třetiny byly odehrány necelé dvě minuty a Vítkovice šly znovu do vedení, tentokrát po nenápadné střele Davida Takáče od modré čáry a v závěrečné power-play pak upravil na konečné skóre gólem do prázdné branky Petr Fridrich.

×
Dnes v 17:00 | Muži
HC Oceláři Třinec
HC Motor České Budějovice