Partnerský klub Nadační fond President Cup Třinecké statistické okénko Klubový informační systém
MISTR 2010/2011
MISTR 2018/2019
MISTR 2020/2021
MISTR 2021/2022
MISTR 2022/2023
Pohár prezidenta 2010/2011
Pohár prezidenta 2014/2015
Werk Arena Rozpis ledu Fanshop

Mladší dorostenci přehráli brněnský Warrior!

26.09.2015 · Martina Sikorová
Na první branku Jonáše Peterka sice dokázali hosté najít odpověď, třinecký útočník ale ještě v úvodní části zkompletoval hattrick, na něj navázal další třígólový střelec, Filip Indrst, o další dvě branky se postarali Pavel Srníček a Adam Raška a svěřenci trenéra Raszky tak nakonec oslavili výhru 8:2.
6.kolo, sobota 26.9.2015
Třinec
Warrior Brno
8:2
WERK ARENA
Třetiny: 4:1, 3:1, 1:0  Branky a nahrávky: 3. Peterek (Mikler), 10. Peterek (Indrst, Raška), 16. Indrst (Raška, Peterek), 20. Peterek (Srníček, Indrst), 21. Indrst (Raška, Peterek), 26. Srníček (Čmiel), 36. Indrst (Raška, Peterek), 54. Raška - 8. Mudrych, 23. Bocián (Vlk). Rozhodčí: Mrkva - Dohnal, Šprigl. Vyloučení: 2:2. Využití: 0:0. V oslabení: 1:0. Diváci: 162. Střely na branku: 54:31. Průběh utkání: 1:0, 1:1, 5:1, 5:2, 8:2.  
Ochman (41. Kučera) - Bulava, Patlevič, Konderla, Srníček, Homola, S. Radzienciak - Tobiáš Marguš, Raška, Čmiel, Pszczolka, Plandor, Peterek, Tománek, Korčák, Indrst, Mikler, Rybnikár
Lambert (26. Richter) - Chlubna, Daněk, Veleba, Branžovský, Vaněk - Müller, Mudrych, Krška, Hrubeš, Turanský, Dufek, Antoňů, Vlk, Karpíšek, Pigl, Bernovský, Bocián

Činnost mládeže HC Oceláři Třinec je spolufinancována z rozpočtu Moravskoslezského kraje.

Komentář k zápasu

Do utkání vstoupili lépe domácí mladíci, kteří šli již ve třetí minutě do vedení po akci Jonáše Peterka, který vyjel před Lamberta a mezi jeho betony dokázal uklidit kotouč do sítě. O chvíli později mohlo být na třinecké střídačce ještě veseleji, Indrst se ale nakonec k zakončení do odkryté klece nedostal. A tak mohlo být srovnáno, Pigl ale svůj brejk proměnit v gól nedokázal.

Krátce na to už ale první branku hosté slavili, když Alex Mudrych z blízka překonal Ochmana v brance Třince. Konderla sice poté propálil brněnského gólmana ranou od modré, pro postavení útočícího hráče v brankovišti ale nemohl být gól uznán. O regulérnosti další branky už ale třeba pochybovat nebylo, Jonáš Peterek tečoval přihrávku Indrsta do sítě Warrioru a vrátil tak svému týmu vedení.

V šestnácté minutě vyzráli Oceláři na hostujícího brankáře potřetí, Raška sice se zakončením u pravé tyče neuspěl, kotouč ale doputoval k opačné tyči, kde už Filip Indrst neměl potíže se zakončením do odkryté klece. První třetina nabídla ve svém závěru ještě jeden gól, ránu Srníčka od mantinelu tečoval před brankářem do sítě Jonáš Peterek, který tak zkompletoval hattrick hned v úvodní dvacetiminutovce.

Také vstup do prostřední periody měli ve své režii Oceláři. Raška sice ještě se svým zakončením neuspěl, Peterek ale kotouč do brankoviště vrátil a Filip Indrst nakonec dostrkal kotouč až do sítě. Na tuto branku ale dokázali Bojovníci rychle odpovědět, když v přečíslení snižoval po přesné přihrávce Vlka David Bocián. Krátce na to už to ale bylo znova o čtyři branky.

Po přihrávce Čmiela se na útočný výlet vydal Pavel Srníček, jenž svou akci zakončil přesně k pravé tyči a Lambert následně přenechal své místo v brance Martinu Richterovi. Nového gólmana v kleci Warrioru mohl jako první překonat Plandor, který ale po přihrávce Marguše kotouč do odkryté klece uklidit nedokázal. Stejný hráč neuspěl ani napodruhé, tentokrát v přečíslení, kdy jeho střelu dokázal Richter zastavit lapačkou.

V pětatřicáté minutě zkompletoval hattrick další hráč v třineckém dresu. Po střele Peterka zachránila Warrior od inkasování branková konstrukce, po zmatcích před brněnským gólmanem ale dokázal kotouč do sítě dostrkat Filip Indrst. Blízko své první branky v dresu Ocelářů byl poté Homola, jenž se protlačil až před Richtera, zakončit přesně už ale domácí obránce nedokázal.

Do závěrečné části pak v brance Třince nastoupil Maxim Kučera, který musel být na pozoru během přečíslení hostů, Karpíšek, Mudrych a Pigl ale svou šanci využít nedokázali. Poté dostali brněnští Bojovníci k dispozici dvě přesilové hry, ani jednu z nich ale využít nedokázali a během druhé dokonce sami inkasovali, když se před Richtera protlačil Adam Raška, který zakončil přesně.

×
Dnes v 17:00 | Muži
HC Oceláři Třinec
HC Dynamo Pardubice