Partnerský klub Nadační fond President Cup Třinecké statistické okénko Klubový informační systém
MISTR 2010/2011
MISTR 2018/2019
MISTR 2020/2021
MISTR 2021/2022
MISTR 2022/2023
Pohár prezidenta 2010/2011
Pohár prezidenta 2014/2015
Werk Arena Rozpis ledu Fanshop

Starší dorostenci vstoupili do čtvrtfinále vítězně!

14.03.2015 · Martina Sikorová
Mladí Oceláři vstoupili do úvodního utkání velmi dobře a už ve třetí minutě šli po brance Mateje Murína do vedení, deset minut před koncem pak přidal druhý gól Adam Flok a protože Jan Hlaváč za svá záda nepustil jediný kotouč, bylo o vítězi jasno. Třinečtí mladíci se tak ujímají vedení 1:0 v sérii hrané na dva vítězné zápasy.
ČF, sobota 14.3.2015
Třinec
Kladno
2:0
Werk aréna
Třetiny: 1:0, 0:0, 1:0  Branky a nahrávky: 3. Murín (Kaukič, Stuchlík), 50. Flok (Janiczek, Sztwiertnia). Rozhodčí: Kubičík - Štěpán, Hanzlík. Vyloučení: 0:1. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 223. Střely na branku: 38:20. Průběh utkání: 2:0. Stav série: 1:0. 
Hlaváč - Hrachovský, Valíček, Michal Roman, Haman, Doudera, Radzienciak, Adámek, Imrich, Bartko, Janiczek - Stuchlík, Kaukič, Švaňa, Mach, Flok, Kofroň, Plitko, Murín, Sztwiertnia, Miloš Roman
Stahl - Malý, Šíma, Balcar, Smrž, Zelingr, Chládek - Řepka, Patyk, Bláha, Okegawa, Keszi, Čermák, Janeček, Hrabík, Borkovec, Čečetka, Kubík, Pejchal

Činnost mládeže HC Oceláři Třinec je spolufinancována z rozpočtu Moravskoslezského kraje.

Komentář k zápasu

Lepší vstup měli do úvodního čtvrtfinálového zápasu třinečtí mladíci, kteří šli už ve třetí minutě do vedení. Kaukič vybojoval kotouč v útočném pásmu a Stuchlík jej pak zpoza branky poslal na pravý kruhu Mateji Murínovi, který se trefil k vzdálenější tyči.

Navýšit náskok svého týmu mohl od modré kapitán Adámek, ten ale poslal kotouč pouze do tyče. A tak mohlo být vyrovnáno. Kisza ale s dorážkou po závaru před Hlaváčem neuspěl.

Také do druhé části vstoupili lépe domácí mladíci, svůj tlak ale v další gól přetavit nedokázali. Radovat se tak nemohl ani Kaukič, jenž po přihrávce Stuchlíka trefil pouze mantinel a ani Bartko, který poslal kotouč pouze nad horní tyč.

Krátce po startu závěrečné třetiny se pak poprvé vylučovalo, početní výhodu ale Oceláři využít nedokázali. A gólem neskončil ani tlak Ocelářů v sedmačtyřicáté minutě, jako první si totiž v brankovišti všiml kotouče gólman hostů.

Následně už se ale třinečtí mladíci radovali. Janiczek vystřelil od modré čáry a jeho pokus dorazil po závaru před Stahlem do branky Adam Flok. Rytíři se poté pokoušeli alespoň o kontaktní gól, Hlaváče ale překonat nedokázali a gólem neskončil ani závěrečný tlak domácích barev.

×
Dnes v 17:30 | Jun.
HC Kometa Brno
HC Oceláři Třinec