Partnerský klub Nadační fond President Cup Třinecké statistické okénko Klubový informační systém
MISTR 2010/2011
MISTR 2018/2019
MISTR 2020/2021
MISTR 2021/2022
MISTR 2022/2023
Pohár prezidenta 2010/2011
Pohár prezidenta 2014/2015
Werk Arena Rozpis ledu Fanshop

Starší dorost s přehledem přehrál Pardubice!

10.01.2015 · Martina Sikorová
Po nevydařeném zápase s Hradem Králové dnes zavítali starší dorostenci Ocelářů města perníku. Vítězné tažení nastartovali hned v úvodní třetině dvěma brankami Bartko a Haman, třinečtí mladíci poté přidali dalších pět branek, zatímco Loubal pustil za svá záda jediný kotouč.
34., sobota 10.1.2015
Pardubice
Třinec
1:7
Tipsport arena Pardubice
Třetiny: 0:2, 0:1, 1:4  Branky a nahrávky: 55. Roubal (Krejčík, Petrus) - 13. Bartko (Poruba), 19. Haman (Roman), 38. Kofroň, 45. Flok (Adámek, Haman), 47. Hrehorčák (Bartko, Roman), 49. Hrehorčák, 57. Poruba (Adámek). Rozhodčí: Homola, Veselý - Klouda, Vepřovský. Vyloučení: 3:8, navíc Rudy (PCE) 10 minut osobní trest za nesportovní chování. Využití: 1:1. V oslabení: 0:1. Diváci: 48. Střely na branku: 24:36. Průběh utkání: 0:6, 1:6, 1:7.  
Klouček (49. Vlk) - Trejbal, Kučera, Šklíba, Faltys, Rudy, Mikulčák - Tomaník, Petrus, Bureš, Kaut, Martinec, Hoskovec, Cach, Roubal, Krejčík, Voženílek, Rohlík
Loubal - Hrachovský, Haman, Radzienciak, Adámek, Imrich, Bartko, Janiczek - Stuchlík, Kaukič, Mach, Flok, Hrehorčák, Kofroň, Poruba, Sztwiertnia, Roman

Činnost mládeže HC Oceláři Třinec je spolufinancována z rozpočtu Moravskoslezského kraje.

Komentář k zápasu

Dnešní zápas se zprvu nesl ve vyrovnaném duchu, od začátku bylo k vidění spoustu střel, tvrdých soubojů a šancí. 

První šanci využil Třinec, když se po chybné rozehrávce dostal ke kotouči Poruba, který jej usměrnil na Jana Bartka a ten kotouč dopravil do sítě.



Pardubice se nevzdávaly a šly si za vyrovnáním, místo toho přišla ale studená sprcha, když v devatenácté minutě prosvištěl kolem mantinelu Filip Haman a přesnou ranou k tyči navýšil náskok Ocelářů.



Do druhé třetiny vstupovali domácí nabuzeně a hnali se za vyrovnáním, velmi blízko byl ve čtyřiadvacáté minutě Kaut s Rohlíkem, druhý jmenovaný ale bekhendem Loubala neprostřelil. Další změna skóre přišla až v osmatřicáté minutě, kdy ve středním pásmu získal kotouč David Kofroň a střelou z levého kruhu propálil Milana Kloučka.



Ke konci druhé třetiny ještě spálil velkou šanci Roubal, který netrefil odkrytou klec. 

Třetí třetina už se nesla v mírné nadvládě Ocelářů, což potvrdil v pětačtyřicáté minutě Marian Adámek, který střelou od modré čáry dopravil kotouč za záda Kloučka.

 Netrvalo dlouho a přišla další branka. V sedmačtyřicáté minutě kombinovali třinečtí hráči v pásmu Pardubic tak dobře, až se uvolnil Patrik Hrehorčák, který dostal kotouč do sítě popáté.



Půltucet branek do sítě Pardubic padl v devětačtyřicáté minutě. Patrik Hrehorčák si sebral kotouč na modré čáře, dostal se až před Kloučka a střelou k levé tyčce jej prostřelil pošesté. 

Milan Klouček se po inkasování šesté branky rozhodl opustit hřiště a své místo přenechat mladšímu kolegovi Tomáši Vlkovi. Ve stejném čase dostal ještě desetiminutový trest Samuel Rudy.



Čestný gól domácích padl v pětapadesáté minutě. V přesilovce si sebral puk Mikulčák, dopravil jej před branku, kde už čekal Filip Roubal, který kotouč poslal poprvé a naposled za záda Loubala.
 Za dvě minuty to už ale bylo znovu o šest branek. Pardubice sice hrály přesilovku, i tak ale všem ujel Jan Poruba a bekhendovou kličkou a následnými houslemi poslal kotouč do sítě naposled. V závěru utkání se ještě Třinec snažil navýšit skóre, nejblíže tomu byl Jan Bartko, který trefil domácího brankáře do masky.


×
Odehrané v 17:00 | Muži
HC Oceláři Třinec
HC Motor České Budějovice
×
Odehrané v 17:30 | Dor.
HC Oceláři Třinec
HC Dynamo Pardubice