Partnerský klub Nadační fond President Cup Třinecké statistické okénko Klubový informační systém
MISTR 2010/2011
MISTR 2018/2019
MISTR 2020/2021
MISTR 2021/2022
MISTR 2022/2023
Pohár prezidenta 2010/2011
Pohár prezidenta 2014/2015
Werk Arena Rozpis ledu Fanshop

Kladno dostalo od staršího dorostu na cestu domů šest branek

16.02.2013 · Tomáš Golasowski
T Ř I N E C - Starší dorost se dnes střetl s kladenskými rytíři, které po vzoru svých starších kolegů z mužské kategorie vyprovodili výpraskem. O výsledek se zasloužil skvěle chytající Cieslar, jehož lapačka bude činit noci kladenských mladíků ještě dlouho bezesnými. Třinečtí tak potvrzují, že momentálně nemají ve své kategorii prakticky soupeře.
38.kolo, sobota 16.2.2013
Třinec
Kladno
6:0
Třetiny: 2:0, 2:0, 2:0  Branky a nahrávky: 10. Pala (Růžička), 20. Pala, 27. Růžička (Pala), 40. Kasala (Jašek), 42. Jašek (Růžička), 49. Motloch (Kovařčík, Christov). Rozhodčí: Libiger, Gančarčík, Patrman. Vyloučení: 2:4. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: . Střely na branku: . Průběh utkání: 6:0.  
Cieslar - Mičulka, Stránský, Zahradníček, Bartoň, Walaski, Heider - Růžička, Kovařčík O., Christov, Motloch, Pala, Kasala, Lorek, Jašek
Kaňka - Zajíc, Sklenička, Špaček, Paták, Hulcr - Seidl, Janele, Vendis, Křepelka, Christl, Litera, Macháček, Havlůj, Kuzďas, Hoffmann, Doudera

Činnost mládeže HC Oceláři Třinec je spolufinancována z rozpočtu Moravskoslezského kraje.

Komentář k zápasu

Do zápasu vstoupily aktivněji hosté, kteří měli více ze hry. Nutno říci, že obrana Ocelářů nepůsobila příliš jistým dojmem, naštěstí měli Oceláři v zádech jistotu v podobě Cieslara. Jako první však udeřili Třinečtí, kdy se z dorážky trefil pod víkoMartin Pala. Oceláři do přestávky svůj náskok ještě zvýšili, zasloužil se o to opět Martin Pala. Rytíře tento gól do šatny celkem zaskočil a zpět do hry se již po zbytek zápasu nemohli dostat. Do tohoto gólu byli lepším mužstvem.

Druhá část přinesla opět dva góly a opět padaly do sítě hostů. Marek Růžička propálil z docela velkého úhlu brankáře Kaňku, který se za ostrou střelou jen ohlídl. Jako deja vu muselo zapůsobit na Kladenské to, že opět dostali gól do šatny. Lukáš Kasala měl dost času na to, aby si zpracoval kotouč, přesně zamířil a vymetl pavučinku v bráně Kaňky.

Ve třetí periodě na sebe nenechala branka dlouho čekat. Lukáš Jašek dostal perfektní nahrávku od Marka Růžičky a zasunul puk do prázdné brány. A Třinec, konkrétně Lukáš Motloch, přidal ještě další hřebíček do kladenské rakve. Ke konci zápasu ještě Cieslar přidal jeden efektivní zákrok lapačkou, za který sklidil potlesk z tribun. Zápas tak skončil jednoznačným výsledkem pro domácí Oceláře, kteří ještě navýšili svůj náskok na špici tabulky.