Partnerský klub Nadační fond President Cup Třinecké statistické okénko Klubový informační systém
MISTR 2010/2011
MISTR 2018/2019
MISTR 2020/2021
MISTR 2021/2022
MISTR 2022/2023
Pohár prezidenta 2010/2011
Pohár prezidenta 2014/2015
Werk Arena Rozpis ledu Fanshop

Střelecké trápení trvá, z Pardubic vezou junioři bod

24.09.2022 · Martina Sikorová
Špatná efektivita v zakončení a neproměněné přesilovky. Zejména na tyto dvě věci doplatili junioři na ledě pardubického Dynama a po prohře 1:2 v prodloužení vezou z tripu domů jen jediný bod.
8.kolo, sobota 24.9.2022
Pardubice
Třinec
2:1p
enteria arena
Třetiny: 0:0, 1:0, 0:1 - 1:0  Branky a nahrávky: 28. Kloz (Novotný), 61. Gromadzki (Tomas, Koudelka) - 55. Jobánek (Volas, Hrůzek). Rozhodčí: Veselý, Glanc - Lhotský, Svoboda. Vyloučení: 5:4, navíc Štetka (PCE) trest na 5 minut a do konce utkání za krosček. Využití: 0:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 58. Střely na branku: 28:36. Průběh utkání: 1:0, 1:1, 2:1.  
HC Dynamo Pardubice: Matěcha – Rájek, Švec, Chabada, Tvrdík, Koudelka, Helikar, Vachun – Burda, Sydorenko, Štetka, Fiala, Novotný, Kloz, Kalužík, Tomas, Gromadzki
HC Oceláři Třinec: Král – Kyselý, Buják, Andrle, Kareš, Hrůzek, Kremnický – Pánek, Bartoš, Kozlík, Šotkovský, Šutý, Gerych, Spěváček, Holinka, Cedzo, Volas, Šilar, Moškoř, Jobánek

Činnost mládeže HC Oceláři Třinec je spolufinancována z rozpočtu Moravskoslezského kraje.

Komentář k zápasu

Hned na začátku první třetiny se do útoku dostal domácí Kloz, ale Jakub Král v brance Ocelářů si s jeho pokusem poradil bez větších problémů. Na opačnou stranu se hned vzápětí hnal Adam Kremnický, který střílel od modré, ale ani pardubický gólman se nachytat nenechal. Třinečtí mladíci si pak po dvou faulech Dynama v krátkém čase zahráli v početní výhodě pět na tři, rána Kozlíka ovšem orazítkovala jen tyčku pardubické branky. Na straně Pardubic zase hrozil Štetka, který zvedl kotouč příliš vysoko. Stejný hráč pak po zákeřném krosčeku v zápase dohrál a Oceláři na konci první a začátku druhé třetiny dostali k dispozici dlouhou početní výhodu.

V ní si svěřenci trenéra Reného Muchy vytvořili několik dobrých šancí, do zdárného konce ale nedovedli ani jedinou. A tak v sedmadvacáté minutě pykali. Do samostatného úniku se dostal Matěj Kloz a na jeho ránu byl Král krátký. Mladí Oceláři sice byli ve druhé části střelecky aktivnější, chyběla jim ale větší efektivita v zakončení a do závěrečné třetiny tak šli s jednobrankovým mankem.

To se jim povedlo zlikvidovat v pětapadesáté minutě. Díky nedisciplinovanosti Dynama dostali třinečtí hráči k dispozici další dvojnásobnou přesilovku, kterou trenéři ještě umocnili odvoláním brankáře. V situaci šest na tři zamířil přesně Jonáš Jobánek a poslal zápas do prodloužení.

V nastaveném čase se ale dlouho nehrálo. V dvaašedesáté minutě udeřil Adrian Gromadzki a Oceláři tak brali jen bod.

×
Odehrané v 17:30 | Jun.
HC Kometa Brno
HC Oceláři Třinec