Partnerský klub Nadační fond President Cup Třinecké statistické okénko Klubový informační systém
MISTR 2010/2011
MISTR 2018/2019
MISTR 2020/2021
MISTR 2021/2022
MISTR 2022/2023
Pohár prezidenta 2010/2011
Pohár prezidenta 2014/2015
Werk Arena Rozpis ledu Fanshop

Dorost bere po přestřelce tři body!

10.01.2020 · Jakub Kotajny
Třetí utkání tohoto roku odehráli mladíci z Třince v Karlových Varech. Do těsného vedení se naši dorostenci dokázali dostat již v první třetině, ve zbytku utkání pak svěřenci trenéra Muchy nasázeli Energii ještě čtyři branky a po šedesáti minutách se radovali ze zisku dalších tří bodů.
OPP21, pátek 10.1.2020
Karlovy Vary
Třinec
3:5
KV Arena
Třetiny: 0:1, 2:2, 1:2  Branky a nahrávky: 21. Kupčo (Sapoušek), 33. Rymon (Remeš, Šmajda), 47. Rymon (Kupčo) – 3. Hrůzek (Hlávka, Kašpárek), 26. Petrovský (Hrůzek, Procházka), 35. Šutý (Hykl), 41. Petrovský (Ročák), 53. Šutý (Jánoš, Šotkovský). Rozhodčí: Knapík – Pěkný, Žižka. Vyloučení: 5:7. Využití: 0:1. V oslabení: 1:1. Diváci: 72. Střely na branku: 45:25. Průběh utkání: 0:1, 1:1, 1:2, 2:2, 2:4, 3:4, 3:5.  
Hájek – Dorot, Anton, Bulka, Hohl, Vogel, Havlík – Remeš, Kupčo, Šmajda, Príhoda, Matas, Rymon, Botoš, Sapoušek, März
Halouzka – Hykl, Andrle, Ročák, Žabka, P. Buják, Hrůzek – Šutý, Pánek, Šotkovský, Petrovský, Jánoš, Przybyla, Wawrzkiewicz, Hlávka, Kašpárek, Procházka

Činnost mládeže HC Oceláři Třinec je spolufinancována z rozpočtu Moravskoslezského kraje.

Komentář k zápasu

Mladí Energetici v novém roce ještě chuť vítězství neokusili a proto chtěli do utkání s Třincem vlétnout s velkým nasazením. Horlivost domácích však vedla jen k vyloučení za příliš mnoho hráčů na ledě a Oceláři tak měli možnost skórovat. Hned ve třetí minutě utkání se ke střele dostal Filip Hrůzek, jehož dělovka doputovala až za záda karlovarského Hájka a Energetici tak museli po zbytek zápasu dotahovat jednobrankové manko.

Srovnání ze strany Varů mohlo přijít hned ve čtvrté minutě, kdy byl za podražení vyloučen právě střelec úvodní branky utkání, Filip Hrůzek. Karlovarským se však skóre dotáhnout nepodařilo ani v druhé přesilovce po faulu Andrleho a po první siréně odcházeli do šaten spokojeněji mladí Oceláři

Na první branku druhé třetiny se v KV Areně nečekalo dlouho, domácí si vzali k srdci přestávkový proslov trenéra a hned po čtyřiačtyřiceti sekundách hry dokázali srovnat. Branku na 1:1 zařídil po Sapouškově pasu Lubomír Kupčo. Na gól Energetiků však třinečtí dokázali odpovědět, v polovině šestadvacáté minuty se trefil Servác Petrovský a rázem byli naši dorostenci znovu ve vedení.

Po sedmi minutách hry však měli důvod k radosti opět domácí, smírný stav Energii zajistila branka Dominika Rymona. Oceláři se však dnes nechtěli nechat obrat o důležité body a po tlaku v druhé polovině třetiny dokázali opět odskočit do vedení. Svou třetí branku v sezoně zaznamenal Patrik Šutý. Na tuto branku již domácí ve druhé třetině nezareagovali a do šaten se tak odcházelo za stavu 3:2 ve prospěch Třince.

Mladým Ocelářům však bylo jasné, že ani třetí třetina nebude procházka růžovou zahradou a proto hned na začátku třetiny zvýšili rozdíl ve skóre na dvoubrankový. Druhý gól v tomto utkání si připsal <>Servác Petrovský, který tak má po dnešku na svém kontě již čtyřiadvacet bodů.

Vary sice ještě na začátku sedmačtyřicáté minuty snížily na 3:4 zásluhou Dominika Rymona, poslední slovo však měl Patrik Šutý, který svým zásahem stvrdil vítězství Ocelářů 5:3.

×
Dnes v 17:00 | Muži
HC Oceláři Třinec
HC Motor České Budějovice