Partnerský klub Nadační fond President Cup Třinecké statistické okénko Klubový informační systém
MISTR 2010/2011
MISTR 2018/2019
MISTR 2020/2021
MISTR 2021/2022
MISTR 2022/2023
Pohár prezidenta 2010/2011
Pohár prezidenta 2014/2015
Werk Arena Rozpis ledu Fanshop

Dorostenci získali další tři body!

28.09.2019 · Šárka Kolková
Třinečtí dorostenci odehráli v sobotu další skvělé utkání. Jejich soupeřem tentokrát byli dorostenci z Olomouce, které družina pod vedením Reného Muchy v domácím prostředí porazila jednoznačně 5:1.
6.kolo, sobota 28.9.2019
Třinec
Olomouc
5:1
WERK ARENA
Třetiny: 3:1, 1:0, 1:0  Branky a nahrávky: 6. Petrovský (Kozlík, Hrůzek), 16. Hrůzek (Wawrzkiewicz, Przybyla), 20. Procházka (Hrůzek, Przybyla), 29. Procházka (Kyselý, Andrle), 60. Andrle (Šutý, Tomiczek) – 11. Prísažný (Zelinka, Přidal). Rozhodčí: Blaževič - Tošenovjan, Hranoš. Vyloučení: 2:4. Využití: 3:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 86. Střely na branku: 48:21. Průběh utkání: 1:0, 1:1, 5:1.  
Klimek – Hykl, Cienciala, Andrle, Pospíšil, Kyselý, P. Buják, Hrůzek – Šutý, Šotkovský, Petrovský, Jánoš, Tomiczek, Przybyla, Wawrzkiewicz, Hlávka, Pánek, Kozlík, Procházka
Špunar – Nesvadba, Drábek, Přecechtěl, Mudrák, Stratil, Pekr, Přidal – Havel, Zelinka, Václavský, Přidal, Lajoš, Macháč, Fasner, Ševčík, Prísažný, Ruda

Činnost mládeže HC Oceláři Třinec je spolufinancována z rozpočtu Moravskoslezského kraje.

Komentář k zápasu

V samotném úvodu první třetiny došlo k vyloučení hostů a Oceláři neměli s přesilovou hrou žádný problém. O první gól se postaral Servác Petrovský, který po přihrávce od Matěje Kozlíka pálil přímo na brankáře Jana Špunara a ten inkasoval. O chvíli později si mohl připravit rychlou odpověď Adam Havel, který vyjel sám před třineckého brankáře Jakuba Klimka. Obránce Denis Kyselý mu však útok překazil a Třinečtí dál vedli o jednu branku. Na to se však ozval v jedenácté minutě útočník Olomouce Andrej Prísažný a dal pro Olomouc vyrovnávací branku. O pět minut později našel těsně u brány útočník Dawid Wawrzkiewicz obránce Filipa Hrůzka, který přidal druhý gól. V závěru první třetiny dokázal překonat Špunarovu bránu ještě Adam Procházka.

Oceláři i ve druhé třetině předvedli, že přesilové hry jsou pro ně velmi důležité. Denis Kyselý se v samém úvodu druhé třetiny snažil od modré překonat Jana Špunara, ten však jeho střelu měl zcela pod kontrolou. V dvacáté osmé minutě využil přesilovou hru Adam Procházka. Oceláři prakticky nedávali dorostencům Olomouce žádné šance na to, aby se usadili natrvalo v jejich obranném pásmu. Do skvělé šance se v samotném závěru dostal útočník Olomouce Stanislav Ruda, ale nedokázal Jakuba Klimka překvapit.

Poslední část zápasu byla opět v režii Třince. Do skvělé šance se dostal Adam Procházka, bohužel však přihrávku špatně zpracoval a nepodařilo se mu vstřelit další gól. Skvělou příležitost měl útočník olomouckého dorostu Jiří Macháč, ale Jakub Klimek si s jeho střelou dokázal hravě poradit. V poslední minutě se ještě pokusil o gól útočník Filip Tomiczek, ale Jan Špunar kotouč chytil do lapačky. V posledních třech vteřinách se ještě v přesilové hře trefil Petr Andrle, který si připravil nejen skvělou tečku na závěr, ale opět dokázal, že třinečtí dorostenci jsou v přesilových hrách hodně silní.

×
Dnes v 17:30 | Jun.
HC Kometa Brno
HC Oceláři Třinec