Partnerský klub Nadační fond President Cup Třinecké statistické okénko Klubový informační systém
MISTR 2010/2011
MISTR 2018/2019
MISTR 2020/2021
MISTR 2021/2022
MISTR 2022/2023
Pohár prezidenta 2010/2011
Pohár prezidenta 2014/2015
Werk Arena Rozpis ledu Fanshop

Třinecké juniorce se zápas s Pardubicemi výsledkově nepovedl

17.01.2020 · Jakub Kotajny
Mladí Oceláři se po osmizápasové sérii bez utkání na domácím ledě vrátili pod Javorový. V utkání s Dynamem si sice vytvořili velké množství šancí, tříbrankovou ztrátu, kterou nabrali v úvodní dvacetiminutovce však stáhnout nedokázali. Po dvou výsledkově vyrovnaných třetinách nakonec Třinec podlehl Pardubicím 2:5.
35.kolo, pátek 17.1.2020
Třinec
Pardubice
2:5
Mini WERK ARENA
Třetiny: 0:3, 1:1, 1:1  Branky a nahrávky: 40. Havránek (Matěj, Jenáček), 54. Mastič (Matiaško) – 4. Herčík (Kubíček), 11. Rohlík (Costa, Kaštánek), 19. Rozlílek (Kostka, Oliva), 34. Kostka (Rohlík), 59. Pavlík (Rozlílek, Kaštánek). Rozhodčí: Fiala - Bartek, Gančarčík. Vyloučení: 4:4. Využití: 1:1. V oslabení: 1:0. Diváci: 68. Střely na branku: 29:32. Průběh utkání: 0:4, 2:4, 2:5.  
Švehlák – Radzienciak, Jenáček, Vacula, Cienciala, Šulák, Homola – Havránek, Stránský, Pastor, Mikler, Geidl, Mastič, Konečný, Matiaško, Matěj, Dobša
Nečas – Oliva, Kubíček, Blažej, Jelínek, Secký, Kaštánek – Hebek, Rouha, Rozlílek, Antoníček, Costa, Kostka, Rohlík, Pavlík, Šír, Herčík, Šťastný

Činnost mládeže HC Oceláři Třinec je spolufinancována z rozpočtu Moravskoslezského kraje.

Komentář k zápasu

Úvod zápasu nabídl šance na obou stranách. Oceláři sice hned po buly zkoušeli vsítit branku, to se však povedlo až Dynamu na začátku čtvrté minuty. Martin Kubíček před brankou posunul kotouč na volného Daniela Herčíka, jehož střela doputovala až do Švehlákovy klece. Další velikou šanci měli hosté o minutu později, Costa ale tváří v tvář maskovanému Oceláři uspět nedokázal. Pardubice se tak radovaly až v jedenácté minutě, po pasu výše zmíněného Costy se z předbrankového prostoru prosadil nejproduktivnější hráč Dynama, Ondřej Rohlík. Kontaktní branku Ocelářů měl o dvě minuty později na své holi třinecký Matiaško, ten však nedokázal z voleje trefit odkrytou klec Pardubic. Třetí zářez hostů přišel až na konci devatenácté minuty, Vít Rozlílek se dokázal po zmatku před Švehlákem dostat ke kotouči a svou úspěšnou střelou zvyšoval již na 3:0 ve prospěch hostů.

Začátek druhé dvacetiminutovky sice nabídl několik šancí na obou stranách, hra se však převážně přesouvala od branky k brance a jen vzácně se některý z týmů dostal do zakončení, které by mohlo přinést úspěch. Další branku utkání se tedy podařilo vsítit až v polovině čtyřiatřicáté minuty, po vyloučení třineckého Pastora poslal Dynamo do čtyřbrankového vedení Martin Kostka. Oceláři však před domácím publikem nechtěli lehce kapitulovat, v samém závěru prostředního dějství se z prostoru mezi kruhy prosadil třinecký kanonýr Marek Havránek.

První minuty závěrečné části utkání se velice podobaly těm z druhé třetiny a na gól si tak diváci v mini WERK ARENĚ museli počkat až do poloviny čtyřiapadesáté minuty, po vyloučení Konečného se Oceláři vyburcovali k dobré kombinaci, kterou korunoval svou čtvrtou turnajovou trefou Maxim Mastič. Ocelářům se však kontaktní branku vstřelit nedařilo, a proto trenéři sáhli pro možnost odvolání gólmana. Dynamo se však dostalo ke kotouči v útočném pásmu a Zdeněk Pavlík svou trefou do prázdné klece Ocelářů stanovil konečné skóre zápasu – 2:5.

×
Odehrané v 17:30 | Jun.
HC Kometa Brno
HC Oceláři Třinec