Partnerský klub Nadační fond President Cup Třinecké statistické okénko Klubový informační systém
MISTR 2010/2011
MISTR 2018/2019
MISTR 2020/2021
MISTR 2021/2022
MISTR 2022/2023
Pohár prezidenta 2010/2011
Pohár prezidenta 2014/2015
Werk Arena Rozpis ledu Fanshop

Junioři nezvládli nájezdy a s Boleslaví prohráli

24.11.2017 · Martina Sikorová
T Ř I N E C - Proti Bruslařům nezačali třinečtí mladíci nejlépe a už od šesté minuty prohrávali. V dalším průběhu úvodní části se ovšem trefili Flok s Machem a Oceláři do kabiny odcházeli s těsným náskokem. O něj svěřenci trenéra Wojnara přišli ve druhé třetině a na začátku té třetí inkasovali potřetí. V čase 53:10 ale vyrovnal Poruba a o vítězi nakonec rozhodovaly až nájezdy, ve kterých byli šťastnější hosté.
19.kolo, pátek 24.11.2017
Třinec
Ml. Boleslav
3:4sn
mini WERK ARENA
Třetiny: 2:1, 0:1, 1:1 - 0:0  Branky a nahrávky: 9. Flok (Poruba, Kaukič), 13. Mach (Najsar, Irgl), 54. Poruba (Flok, Kaukič) – 6. Pawliczek (Krejčík, Horský), 27. Horský (Grim, Tóth), 42. Dvořák (Uřídil, Nepokoj), rozh. náj. Krejčík. Rozhodčí: Koziol – Barteček, Mikler. Vyloučení: 4:4. Využití: 1:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 95. Střely na branku: 36:37. Průběh utkání: 0:1, 2:1, 2:3, 3:3, 3:4.  
Loubal – Hrachovský, Krzak, G. Radzienciak, Rufer, J. Adámek, Homola – Strakoš, Kaukič, Plitko, Poruba, Mach, Puzoň, Irgl, Flok, Papaj, Cháňa, Najsar, Molin
Krofta – Linhart, Uřídil, Chujac, Jirásek, Horský, Nepokoj, Mlčoch – Foerster, Kerda, Hrachovec, Dvořák, Straka, Tóth, Grim, Krejčík, Křížek, Jindra, Pawliczek, Maršoun

Činnost mládeže HC Oceláři Třinec je spolufinancována z rozpočtu Moravskoslezského kraje.

Komentář k zápasu

Do pátečního souboje vstoupili aktivněji hosté a brzy byli za svou snahu odměněni prvním gólem. Foerster sice nejprve napálil jen tyč, vzápětí už ale Bruslaři zvedali ruce nad hlavy. Po ráně Krejčíka se k dorážce dostal Dominik Pawliczek a bez obtíží uklidil kotouč do částečně odkryté klece.

Třinečtí mladíci po inkasované brance ožili, vykoledovali si faul a nabídnutou přesilovou hru proměnili. Adam Flok z předbrankového prostoru dorazil puk do sítě a zařídil vyrovnání. O necelé čtyři minuty později už Oceláři vedli. Po nepovedené akci Irgla s Najsarem se v mezikruží ocitl Matěj Mach a tváří v tvář Kroftovi nezaváhal.

Do druhé dvacetiminutovky vstoupili Oceláři v početní výhodě, proměnit ji ovšem nedokázali a vzápětí mohlo být srovnáno. Uřídil ovšem po menším tlaku boleslavského týmu napálil jen tyč. V čase 26:47 už se Boleslav radovala. Střela Matouše Horského se od brusle bránícího hráče odrazila do sítě a na světelné tabuli tedy svítilo skóre 2:2.

Následně bylo k vidění několik vyloučení na obou stranách, ani jeden z týmů ale nabídnutou možnost nevyužil. Po vypršení jednoho z trestů se ovšem ve vyložené šanci ocitl Grim. Hostující útočník ale odkrytou branku přehodil a do kabiny se tak šlo za vyrovnaného stavu.

Také vstup do závěrečné třetiny byl zcela jasně v režii Boleslavi. V čase 41:43 tečoval střelu Uřídila mimo dosah domácího brankáře Jan Dvořák a poslal svůj tým do vedení. Třinečtí mladíci ovšem stačili odpovědět a po přesné Flokově přihrávce překonal Kroftu Jan Poruba. Po základní hrací době tedy platilo skóre 3:3 a na řadu přišlo prodloužení.

Nastavený čas mnoho nenabídl, hrálo se v ospalém tempu a na tom nic nezměnila ani přesilová hra Boleslavi. Během pěti minut se o vítězi nerozhodlo a pokračovalo se tedy v nájezdech. V dovednostní loterii byli úspěšnější hosté, vítězný nájezd proměnil Matěj Krejčík.


×
Odehrané v 17:00 | Muži
HC Oceláři Třinec
HC Motor České Budějovice
×
Dnes v 17:30 | Dor.
HC Oceláři Třinec
HC Dynamo Pardubice