Partnerský klub Nadační fond President Cup Třinecké statistické okénko Klubový informační systém
MISTR 2010/2011
MISTR 2018/2019
MISTR 2020/2021
MISTR 2021/2022
MISTR 2022/2023
Pohár prezidenta 2010/2011
Pohár prezidenta 2014/2015
Werk Arena Rozpis ledu Fanshop

Z venkovního tripu se junioři vracejí s prázdnou

30.09.2017 · Martina Sikorová, Pavel Křivan
V sobotu zavítali třinečtí mladíci do Jihlavy. V zápase proti Dukle se rychle ujali vedení po trefě Filipa Krzaka, soupeř ale vzápětí srovnal a v poslední části se po dvou slepených gólech ujal vedení. V čase 56:15 vstřelil kontaktní gól Jonáš Peterek, víc už ovšem Oceláři nestihli a při hře bez brankáře inkasovali počtvrté.
8.kolo, sobota 30.9.2017
Jihlava
Třinec
4:2
Horácký zimní stadion
Třetiny: 1:1, 0:0, 3:1  Branky a nahrávky: 11. Heinrich (Mareš), 48. Peschout, 50. Waller (Vála), 60. Heinrich - 7. Krzak (Irgl), 57. Peterek (Plitko, Irgl). Rozhodčí: Doležal - Křivohlavý, Klouda. Vyloučení: 4:5. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 46. Střely na branku: 26:22. Průběh utkání: 0:1, 3:1, 3:2, 4:2.  
Šťastný - Mareš, Rašín, Trávník, Hrabaň, Krtek, Vála, Havelka - Najman, Kadleček, Jindra, Adam, Heinrich, Donda, Mejzlík, Waller, Slabý, Peschout, Čermák, Norris
Štěpánek - Hrachovský, Krzak, G. Radzienciak, Rufer, Marguš, J. Adámek - Plitko, Mach, Puzoň, Przybyla, Irgl, Peterek, Raška, Papaj, Najsar

Činnost mládeže HC Oceláři Třinec je spolufinancována z rozpočtu Moravskoslezského kraje.

Komentář k zápasu

V první třetině lépe začali hosté, když v sedmé minutě otevřel skóre Filip Krzak krásným únikem mezi jihlavskými obránci. Jihlava šla poté do oslabení, kdy se provinil Lukáš Mareš a při svém návratu odčinil svůj přestupek přihrávkou na Aleše Heinricha, který vyrovnal na 1:1. Hra se přelévala z jedné strany na druhou, ale další branka už nepadla a stav byl tedy po první třetině nerozhodný.

V druhé části jsme branku neviděli. Jihlavská Dukla začala lépe a hned od svého úvodu tlačila na branku Štěpánka. Třinec se ale z prvního tlaku Dukly oklepal a byl to naopak on, kdo diktoval tempo několik minut druhé části. Jihlavským nepomohla ani přesilová hra v závěru druhé třetiny, a tak se skóre po druhé třetině neměnilo.

Poslední část nám přinesla nejvíc branek z celého zápasu. Po spíše ospalé hře probudil svoji brankou snad všechny na ledě i mimo hrací plochu kapitán domácích Richard Peschout. Do dvoubrankového vedení poslal Duklu útočník Joshua Waller. Třinci se podařilo stáhnout výsledek na jednobrankový rozdíl, kdy snížil v sedmapadesáté minutě Jonáš Peterek. Oceláři zkusili poslední vteřiny odehrát v šesti, ale v posledních sekundách se zmocnil puku Aleš Heinrich a stanovil skóre na konečných 4:2.

Ohlasy trenérů

Vlastimil Wojnar (HC Oceláři Třinec): Do utkání jsme vstoupili dobře. Vytvořili jsme si několik šancí, které jsme neproměnili až na jednu. Poté ale přišlo vyrovnání po naší přesilovce a rozhodující branka padla zpoza brány. Takže je to pro nás velké zklamání. Před námi je ale spoustu kol a ve hře je hodně bodů. Ze sedmi utkání jsme hráli pět venku, takže bohužel výsledky jsou takové jaké jsou.

×
Odehrané v 17:00 | Muži
HC Oceláři Třinec
HC Motor České Budějovice
×
Dnes v 17:30 | Dor.
HC Oceláři Třinec
HC Dynamo Pardubice