Partnerský klub Nadační fond President Cup Třinecké statistické okénko Klubový informační systém
MISTR 2010/2011
MISTR 2018/2019
MISTR 2020/2021
MISTR 2021/2022
MISTR 2022/2023
Pohár prezidenta 2010/2011
Pohár prezidenta 2014/2015
Werk Arena Rozpis ledu Fanshop

V Havířově starší dorostenci nebodovali

17.11.2017 · Martina Sikorová, Petr Miklas
Třinečtí mladíci se proti AZetu ujali vedení, když se na konci úvodní části prosadil Jakub Michálek, další góly už ale nepřidali. Domácí naopak dvěma přesnými trefami otočili zápas na svou stranu a svěřenci trenéra Muchy se museli smířit s těsnou porážkou.
19.kolo, pátek 17.11.2017
Havířov
Třinec
2:1
Gascontrol Aréna
Třetiny: 0:1, 1:0, 1:0  Branky a nahrávky: 34. K. Dufek, 54. Tomeček (Juhász, Bambula) – 19. Michálek (Havránek, P. Adámek). Rozhodčí: Kubičík – Stonavský, Kořistka. Vyloučení: 1:1. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 85. Střely na branku: 24:22. Průběh utkání: 0:1, 2:1.  
M. Dufek – Uhlíř, Thiel, Máca, Ševěček, Pavelek, Grygar - Bambula, Bochnak, Hilšer, Juhász, Janeček, Revaj, Tomeček, K. Dufek, Pindel
Ochman – Weber, S. Radzienciak, Bulava, Konderla, P. Adámek, Michálek, Homola - Havránek, Krč, Matěj, Indrst, Geidl, Mikler, Macháček, Stebel, Čmiel, Plandor

Činnost mládeže HC Oceláři Třinec je spolufinancována z rozpočtu Moravskoslezského kraje.

Komentář k zápasu

Utkání začalo opatrně, oba celky se spíše oťukávaly a až v polovině sedmé minuty zahrozili Oceláři. Havránek vypálil od modré čáry a před brankou se snažil puk tečovat jeden z jeho spoluhráčů, ale Dufek kotouč vyrazil. Následně měl dvě gólovky domácí Bochnak, obě jeho rány z levého kruhu ovšem zastavily Ochmanovy betony. O tři minuty později v gólové šanci minul branku AZetu Indrst.

To ale hosty nemuselo mrzet. V čase 18:43 dostal spoustu času na vrcholu pravého kruhu Jakub Michálek, kterému se podařilo umístit puk přesně k pravé tyči Dufkovy branky. Ve zbytku třetiny se už nic zajímavého nestalo a tak po dvaceti minutách vedli Oceláři.

Druhá třetina se odehrála ve vysokém tempu a skoro bez přerušení. V pětadvacáté minutě mohl navýšit vedení Ocelářů Macháček, jenže Dufek jeho pokus z těsné blízkosti vyrazil. O tři minuty později si AZ vytvořil obrovský tlak, ale pokusy Pindela, Hilšera i Bochnaka dokázal Ochman zastavit.

Ve třiačtyřicáté minutě bylo vyrovnáno, když Karel Dufek vybojoval puk, obkroužil Ochmanovu branku a zasunul jej k levé tyči. Vzápětí přišlo první vyloučení, ale Oceláři, přestože nesehráli přesilovku špatně, tuto výhodu nevyužili. V závěru druhé části si vytvořili tlak domácí hráči, ale jejich střelba nebyla přesná a tak po druhé třetině platilo skore 1:1.

Do třetí třetiny vstoupili aktivněji hráči Ocelářů. Ve dvaačtyřicáté minutě předvedl krásnou akci Geidl, jenž se uvolnil a pálil do protipohybu Dufka, ale trefil jen boční síťku jeho branky. O dvě minuty později mohl střílet do odkryté branky Matěj, ale v poslední chvíli jej odzbrojil domácí obránce. Následně hrál AZet přesilovku, před Ochmanem dobře tečoval Janeček, ale puk se zastavil o pravý beton gólmana Třince.

Ve čtyřiapadesáté minutě přišla rozhodující akce zápasu, když po krásné kombinaci s Bambulou a Juhászem zakončil do odkryté branky Daniel Tomeček. V závěru třetiny si Oceláři vytvořili tlak a podpořili jej hrou bez brankáře, domácí obranný val ale nepřekonali a tak zůstaly všechny body v Havířově.

Ohlasy trenérů

René Mucha (HC Oceláři Třinec): Řekl bych, že v první třetině jsme byli lepším týmem. Ale celkově bylo utkání hrané spíše odzadu a šancí moc nebylo. Dalo by se říct, že se hrálo ve svátečním tempu, protože bylo jen po jednom vyloučení na každé straně. Ve čtyřiapadesáté minutě jsme udělali velkou chybu při dobruslení, kterou soupeř trestal. Měli jsme šance vyrovnat i jít do vedení, ale soupeř byl hladovější po vítězství.
×
Dnes v 17:00 | Muži
HC Oceláři Třinec
HC Dynamo Pardubice