Partnerský klub Nadační fond President Cup Třinecké statistické okénko Klubový informační systém
MISTR 2010/2011
MISTR 2018/2019
MISTR 2020/2021
MISTR 2021/2022
MISTR 2022/2023
Pohár prezidenta 2010/2011
Pohár prezidenta 2014/2015
Werk Arena Rozpis ledu Fanshop

Starší dorost zvítězil na ledě Pardubic a má mečbol!

07.03.2017 · Martina Sikorová
Úvodnímu čtvrtfinále dlouho kralovali gólmani i obě obrany. Na první trefu se v pardubické hale čekalo až do třiačtyřicáté minuty, kdy se po přihrávce Jonáše Peterka trefil Adam Raška. O chvíli později si třinečtí střelci role prohodili, v samém závěru trefil prázdnou klec Dominik Molin a z ledu Dynama si tedy Oceláři odvážejí mečbol. Jen tak dál!
ČF1, úterý 7.3.2017
Pardubice
Třinec
0:3
Tipsport arena
Třetiny: 0:0, 0:0, 0:3  Branky a nahrávky: 43. Raška (Peterek, Timotej Marguš), 51. Peterek (Raška, Najsar), 59. Molin. Rozhodčí: Veselý - Maštalíř, Svoboda. Vyloučení: 4:2. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 220. Střely na branku: 28:23. Průběh utkání: 0:3.  
Vlk – Leder, Oliva, Žouželka, Mert, Javůrek, Blažej - Machač, Pochobradský, Koffer, Kostka, Chára, Blümel, Černý, Bucek, Matýs
Ochman – S. Radzienciak, Krzak, Rufer, Timotej Marguš, J. Adámek, Michálek, Homola - Havránek, Čmiel, Peterek, Raška, Indrst, Plandor, Papaj, Najsar, Molin

Činnost mládeže HC Oceláři Třinec je spolufinancována z rozpočtu Moravskoslezského kraje.

Komentář k zápasu

Aktivněji do zápasu vlétli domácí a Radek Ochman musel velmi brzy likvidovat tři nebezpečné šance. To se mu podařilo a následně zahrozili jeho spoluhráči, ani oni ale své příležitosti v gól přetavit nedokázali. Následně se málem radoval Martin Kostka. Pardubický útočník stál sám před brankou Třince, kam také dostal přihrávku, kotouč mu ale přeskočil hůl a k zakončení nedošlo.

Ve dvanácté minutě zakončoval střelou z mezikruží René Najsar a brankář Dynama špičkou své vyrážečky vytáhl puk nad branku. Následně došlo k sérii vyloučení. Oba týmy si ve své přesilovce dokázaly vytvořit slušný tlak, překonat gólmana soupeře se jim ovšem nepodařilo a do kabin se šlo za bezbrankového stavu.

A vylučovalo se také po příchodu zpět na led. Třinečtí mladíci si v pěti proti čtyřem zahráli dvakrát, proměnit nabídnutou možnost v gól se jim ale nepovedlo a neúspěchem skončila také výhoda Dynama. V závěru druhé dvacetiminutovky zvýšili domácí obrátky, branka však nepadla ani v této části a znovu se šlo do kabin za remízového, bezgólového stavu.

Do závěrečné třetiny vstoupili Oceláři náporem, byli to však právě oni, kdo málem inkasoval. Po přihrávce Jiřího Bucka stál zcela sám před brankou Filip Koffer, jenž ale vhodný moment ke střele prováhal. Nedáš? Dostaneš. Jonáš Peterek našel rozjetého Adama Rašku a útočník s dvaatřicítkou na dresu se trefil přesně k tyči. Vzápětí mohlo být srovnáno. Matěj Blümel stál před odkrytou brankou, skvělý postřeh ale předvedl jeden z třineckých hráčů a vložil pardubickému hráči do střely hůl.

V čase 50:04 se třinečtí mladíci dočkali druhé branky. Adam Raška našel před brankou volného Jonáše Peterka, jenž už neměl problém se zakončením do poloodkryté klece. Pardubice se v samém závěru snažily snížit a po sražené střele Michala Machače už kotouč pomalu mířil do sítě, Radek Ochman na něj ale nakonec dosáhl hokejkou a při domácí power-play trefil prázdnou klec Dominik Molin.

×
Dnes v 17:00 | Muži
HC Oceláři Třinec
HC Motor České Budějovice
×
Dnes v 17:30 | Dor.
HC Oceláři Třinec
HC Dynamo Pardubice