Partnerský klub Nadační fond President Cup Třinecké statistické okénko Klubový informační systém
MISTR 2010/2011
MISTR 2018/2019
MISTR 2020/2021
MISTR 2021/2022
MISTR 2022/2023
Pohár prezidenta 2010/2011
Pohár prezidenta 2014/2015
Werk Arena Rozpis ledu Fanshop

Mladší dorost vynuloval Havířov a má další body!

05.10.2016 · Martina Sikorová
V zápase proti AZetu rozhodla už první dvacetiminutovka. Během této doby si svěřenci trenéra Raszky vypracovali dvoubrankové vedení a jelikož už ve zbývajícím čase gól nepadl, mohli mladí Oceláři oslavit další vítězství.
6.kolo, středa 5.10.2016
Třinec
Havířov
2:0
WERK ARENA
Třetiny: 2:0, 0:0, 0:0  Branky a nahrávky: 3. Tobiáš Marguš (Čmiel), 16. Jurzyca (Konderla). Rozhodčí: Gančarčík - Ganger, Vengřín. Vyloučení: 3:7. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 76. Střely na branku: 22:23. Průběh utkání: 2:0.  
Kučera – Bulava, Konderla, Srníček, Wantulok, F. Cienciala, Weber, Chovaniak – Králík, Čmiel, Wardas, Jurzyca, Matěj, Tobiáš Marguš, Mikler, Rybnikár, Macháček, Branc
Šembera – Koubek, Frančiak, Thiel, Grygar, Hrček, Macurák, Pavelek - Tomeček, Wawrzckiewicz, Backa, Dufek, Přeček, Pindel, Szturc, Byčkov, Čempel, Revaj

Činnost mládeže HC Oceláři Třinec je spolufinancována z rozpočtu Moravskoslezského kraje.

Komentář k zápasu

Třinečtí dorostenci vstoupili do utkání velmi zostra a už po necelých třech minutách šli do vedení, když Čmiel našel na levé straně Tobiáše Marguše a nejproduktivnější Ocelář i s pomocí horní tyče dostal puk do sítě.

Vzápětí mohli Oceláři svému soupeři ještě více odskočit, v početní výhodě ovšem prudkou ránu Chovaniaka vyrazil skvělý Šembera mimo klec hostů. O pár minut později se v další dobré šanci ocitl Marguš, z otočky ale slovenský útočník trefil pouze bližší tyč.

Následně už se ovšem hráči v bílých dresech dočkali. Po přihrávce Konderly poslal kotouč mezi betony havířovského gólmana Otto Jurzyca a mohl tak oslavit svůj první gól v letošní sezóně.

Krátce po startu prostřední dvacetiminutovky zahrozili také Havířovští. Čempel ale nakonec z prostoru před brankou neuspěl ani nadvakrát a ránu Dufka do odkryté klece následně zastavil vynikající Kučera.

Radovat se ovšem nemohli ani Oceláři, jelikož rána Srníčka zamířila pouze do levé tyče hostující branky. O chvíli později dostali hráči AZetu parádní možnost ke snížení, početní výhoda pět na tři ovšem zůstala nevyužita.

V závěrečné části se hosté ještě snažili s výsledkem něco udělat, na výborně chytajícího Kučeru se jim ale vyzrát nepodařilo. Navíc v samotném závěru mohli zvýraznit náskok domácího týmu Matěj a Marguš, oba útočnici si ovšem vylámali zuby v zakončení.

×
Dnes v 17:30 | Jun.
HC Kometa Brno
HC Oceláři Třinec