Partnerský klub Nadační fond President Cup Třinecké statistické okénko Klubový informační systém
MISTR 2010/2011
MISTR 2018/2019
MISTR 2020/2021
MISTR 2021/2022
MISTR 2022/2023
Pohár prezidenta 2010/2011
Pohár prezidenta 2014/2015
Werk Arena Rozpis ledu Fanshop

Starší dorost uspěl na ledě AZetu!

24.09.2016 · Martina Sikorová, Josef Nudera
V Havířově se skóre na světelné tabuli měnilo poprvé až ve čtyřiadvacáté minutě po brance Dominika Molina. O pár minut později zvýšil náskok Ocelářů Jonáš Peterek a v poslední dvacetiminutovce upravil na 3:0 z pohledu Třince svým druhým gólem v zápase Molin. AZet poté dokázal snížit, víc už mu ale svěřenci trenéra Wojnara nepovolili.
8.kolo, sobota 24.9.2016
Havířov
Třinec
1:3
K&K PNEU Aréna
Třetiny: 0:0, 0:2, 1:1  Branky a nahrávky: 51. Hilšer (Pliska) - 24. Molin (Rufer), 32. Peterek (Timotej Marguš, Najsar), 47. Molin (Timotej Marguš, Rufer). Rozhodčí: Mrkva - Ševčík, Tkáč. Vyloučení: 7:4. Využití: 1:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 88. Střely na branku: 25:39. Průběh utkání: 0:3, 1:3.  
Dufek - Pliska, Máca, Zíková, Szturc, Ševěček, Pavelek, Klus, Kuchař - Bambula, Urban, Hýsek, Hilšer, Klíma, Janeček, Potočný, Juhász, Piš, Raček, Pawliczek, Pastor
Štěpánek - S. Radzienciak, Krzak, Rufer, Brabec, Timotej Marguš, Michálek, Homola - Havránek, Čmiel, Tománek, Krupa, Klocek, Przybyla, Peterek, Raška, Indrst, Papaj, Najsar, Molin

Činnost mládeže HC Oceláři Třinec je spolufinancována z rozpočtu Moravskoslezského kraje.

Komentář k zápasu

První třetina nabídla několik větších šancí na obou stranách a o něco lepší herní projev Třince. To potvrzovala šance Molina z deváté minuty, ale na svém místě byl brankář Dufek. V patnácté minutě jel skoro sám na Štěpánka Bambula, ale na své zakončení neměl dost času.

O dvě minuty později se mohl po chybě domácích prosadit Havránek, ale jeho nepřesná střela šla kousek vedle pravé tyčky. Závěr třetiny nabídl ještě dvě velké šance. Nejprve se do zakončení prodral Piš, jeho střelu vyrazil Štěpánek koncem svého betonu. Třinec v závěru třetiny stupňoval svůj tlak, ale ani Przybyla se nemohl radovat z branky.

Druhá třetina nabídla ve své čtyřiadvacáté minutě úvodní branku zápasu. Po přihrávce Rufera se dostal k zakončení Dominik Molin a nedal Dufkovi šanci.

Třinec pak i dále pokračoval velmi dobře a ve dvaatřicáté minutě si vypracoval dvoubrankový náskok. Marguš našel před brankou volného Jonáše Peterka, který se prosadil velmi přesně pod horní tyčku.

Hra se ve zbytku třetiny přitvrdila a sledovali jsme bojovný výkon z obou stran. V závěru se mohl podruhé prosadit Peterek, ale puk skončil v lapačce Dufka.

Havířov zvýšil na začátku třetí třetiny obrátky, ale čím dál více se projevovala kvalitní hra Třince, který místy začal AZet přehrávat. Klíčový moment přišel v sedmačtyřicáté minutě, kdy hráli Oceláři dvojnásobnou přesilovku. Po přesné a rychlé kombinaci na brankovišti se prosadil přesným zakončením k tyčce Dominik Molin.

V jednapadesáté minutě se podařilo domácím dorostencům snížit. V přesilové hře nastřelil puk na branku Pliska a u levé tyčky dokázal odražený puk dorazit za záda Štěpánka Adam Hilšer.

Zápas pak nabídl ještě jednu dvojnásobnou přesilovku, která ale Třinci branku už nepřinesla. Naopak sekundu před koncem ještě ujel Bambula, ale Štěpánek předvedl poslední zákrok odpoledne, který dovedl Třinec k výhře.

×
Dnes v 18:00 | Jun.
HC Oceláři Třinec
HC Energie Karlovy Vary
×
Dnes v 13:00 | Dor.
HC Oceláři Třinec
HC Dynamo Pardubice