Partnerský klub Nadační fond President Cup Třinecké statistické okénko Klubový informační systém
MISTR 2010/2011
MISTR 2018/2019
MISTR 2020/2021
MISTR 2021/2022
MISTR 2022/2023
Pohár prezidenta 2010/2011
Pohár prezidenta 2014/2015
Werk Arena Rozpis ledu Fanshop

Starší dorost smazal dvoubrankové manko, v nájezdech ale prohrál

03.09.2016 · Martina Sikorová
Svěřenci trenéra Wojnara před závěrečnou třetinou prohrávali o dva góly, už ve třiačtyřicáté minutě ale propálil zlínského gólmana Dan Przybyla a vzápětí srovnal Adam Raška. Duel tak nakonec dospěl až k dovednostní loterii, ve které byli šťastnější hosté.
2.kolo, sobota 3.9.2016
Třinec
Zlín
2:3sn
MINI WERK ARENA
Třetiny: 0:0, 0:2, 2:0 - 0:0  Branky a nahrávky: 43. Przybyla (Molin, Raška), 45. Raška (Michálek) – 27. Světlík (Chalupa), 30. Hefka (Marek), rozh. nájezd Marek. Rozhodčí: Kašinský - Bojda, Mikler. Vyloučení: 7:8, navíc Molin (TRI) 10 minut osobní trest za naražení zezadu, za faul Krzaka (TRI) nařízeno TS (neproměněné) a Raška (TRI) 10 minut osobní trest za zásah do oblasti hlavy nebo krku. Využití: 0:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 58. Střely na branku: 36:32. Průběh utkání: 0:2, 2:2, 2:3.  
Ochman – Patlevič, S. Radzienciak, Krzak, Rufer, Timotej Marguš, Michálek, Homola – Tománek, Krupa, Klocek, Przybyla, Peterek, Raška, Indrst, Plandor, Papaj, Najsar, Molin
Šimonů – Janošek, Gába, Dřímal, Hamrlík, Dluhoš, Marek – Zmeškal, Dvořáček, Světlík, Chalupa, Pröschl, Kočica, Lekeš, Hefka, Sedláček, Fajkus, Kristek, Leška

Činnost mládeže HC Oceláři Třinec je spolufinancována z rozpočtu Moravskoslezského kraje.

Komentář k zápasu

Do úvodní části vstoupili aktivněji dorostenci ze Zlína. Už ve třetí minutě mohl poslat svůj tým do vedení Dvořáček, ten si ale u levé tyče vylámal zuby na Ochmanovi. Následně zahrozili také Oceláři, závar v brankovišti se jim ale proměnit nepodařilo a krátce nato neuspěl ani Rufer s ranou od modré čáry.

Další obrovská šance pak patřila ševcům, dorazit puk do odkryté části se ovšem hostujícím hráčům nepovedlo. Vzápětí se na druhé straně protáhl až před branku Przybyla, z těsné blízkosti ovšem Šimonů nepřekonal a do kabin se tak odcházelo za bezgólového stavu.

Také v prostřední části začali lépe hosté. Zmeškal se ocitl sám před brankou, ani z této pozice ale Ochmana překonat nedokázal. O pár minut později už se ovšem hokejisté v modrých dresech dočkali, když puk pod horní tyč třinecké branky zvedl Lukáš Světlík.

Krátce na to si Zlínští zahráli v početní výhodě a po ráně Vlastimila Hefky odskočili již do dvoubrankového vedení. Následně si Oceláři zahráli v pěti proti třem, využít nabídnutou možnost se jim ale nepodařilo a do kabiny tak odcházeli spokojeněji hráči Zlína.

Krátce po startu závěrečné třetiny vzal ovšem náskok hostujícího týmu zasvé. Prudkou ranou z mezikruží nejprve snížil Dan Przybyla a zhruba o dvě minuty později vyrovnal Adam Raška. Třinecký mladík využil laxnosti Zlína v dohrávání kotouče, přebruslil obránce a následně dostal puk za záda Šimonů.

Hokejisté v modrých dresech ovšem mohli jít velmi rychle zpátky do vedení, Zmeškal ale nařízené trestné střílení nevyužil. V závěru této části si pak ještě berani zahráli v dvojnásobné početní výhodě, využít nabídnutou možnost ale nedokázali.

Rozhodnout se ani jednomu ze soupeřů nepodařilo ani v prodloužení a vítěze tak určily až samostatné nájezdy, ve kterých byli šťastnější hosté, kteří si tak po rozhodující trefě Jana Marka připisují bonusový bod.

×
Dnes v 18:00 | Jun.
HC Oceláři Třinec
HC Energie Karlovy Vary
×
Dnes v 13:00 | Dor.
HC Oceláři Třinec
HC Dynamo Pardubice