• 2011
  • 2019
  • 2021
  • 2022
  • 2023
  • 2024
top

Oceláři vstoupili do turnaje ve Švýcarsku vítězně!

Dinamo Riga
PáTEK 16. 2. 2018
Přípravné zápasy
1 : 2sn

(0:0, 1:0, 0:1 - 0:0)

Vaillant arena

HC Oceláři Třinec

První zápas na mezinárodním turnaji v Davosu Oceláři zvládli. Třinečtí sice proti Rize po čtyřiceti minutách ztráceli, na začátku třetí části ovšem srovnal David Cienciala a šlo se do prodloužení. V nastaveném čase gól nepadl a pokračovalo se nájezdy, ve kterých se jako jediný prosadil Ondřej Kovařčík a rozhodl o vítězství Ocelářů.

ZÁPASOVÉ STATISTIKY

Branky a nahrávky: 27. Balinškis (Lipsbergs) – 42. Cienciala, rozhodující nájezd O. Kovařčík. Vyloučení: 3:4. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Průběh utkání: 1:0, 1:2.

Dinamo Riga

Kalninš – Zile, Salmela, Balinškis, Svars, Ališauskas, Jerofejevs, Batna - McMillan, Indrašis, Skvorcovs - Kristo, Bičevskis, Lipsbergs - Darzinš, Razgals, Jevpalovs – Gegeris, Pavlovs, Meija

HC Oceláři Třinec

Hrubec - Krajíček, Zahradníček, Musil, Roth, Linhart, Matyáš, Kovář - Rákos, Mikulík, Petružálek - Dravecký, Vlach, Hrňa - Adamský, Cienciala, Svačina - O. Kovařčík, M. Kovařčík, Martynek - Chmielewski.

Záznam zápasu

OHLASY TRENÉRŮ

Václav Varaďa (HC Oceláři Třinec): Musím říct, že to byla výborná příprava na závěr sezóny. Myslím, že jim proti nám chyběl jen jediný hráč ze základní sestavy, naopak nám jich chybělo hned několik. Průběh utkání byl ale vyrovnaný, i když nás hodně podržel Šimon Hrubec. Hlavně v první třetině toho spoustu pochytal. Po tom těžkém týdnu, kdy jsme trénovali dvoufázově, to bylo parádní utkání.