• 2011
  • 2019
  • 2021
  • 2022
  • 2023
  • 2024
HC Oceláři Třinec
PáTEK 29. 7. 2011
Přípravné zápasy staršího dorostu
2 : 1

(0:1, 1:1, 2:1)

HC Vítkovice Ridera

ZÁPASOVÉ STATISTIKY

Branky a nahrávky: 11. (Ohera), 36. Pastrňák (Rataj) - 29. . Vyloučení: . Průběh utkání: 1:0, 1:1, 2:1.

HC Oceláři Třinec

Cieslar (Motyka) - Valíček, Rykala, Běhal, Pisarik, Foltýn, Carbol, Mičulka, Malyjurek, Matěj, Kovařčík, Kofroň, Pěnčík, Rataj, Pastrňák, Cienciala, Jaroš, Ohera, Heider, Derkówski, Kalus

HC Vítkovice Ridera

Slanina (Svoboda) - Černín, Pop, Klečka, Illek Jakub, Kovář, Stanke, Klok Rimmel, Česlík, Ballner, Zuzaník, Demel, Gola, Geinar, Kaleta, Chamrad, Balcar, Taras, Smčka, Churý

„I když utkání bylo živelné, bylo na první pohled vidět, že se na ledě sešly dva vyrovnané týmy. Na první utkání měl zápas velmi dobrou úroveň,“ hodnotí zápas asistent trenéra staršího dorostu Miroslav Macháček.

„Do staršího dorostu přišli hráči z mladšího dorostu, ale své štěstí zkoušejí v Třinci i noví hráči z Havířova, Sarezy a Opavy. Někteří se rýsují velmi dobře, někteří hůře. Záleží na každém z nich, jak se k tomu postaví. Samozřejmě někomu jde hokej lépe, někomu zase hůře.

Velmi dobře se jeví David Pastrňák, který k nám přišel z Havířova. Velmi dobře vypadají také hráči ze Sarezy Marek Pěnčík a Tomáš Rataj. Jak se prosadí ostatní, uvidíme během celé přípravy na ledě. Máme na to ještě několik zápasů, abychom kluky obkoukli a sestavili tým pro novou hokejovou sezonu.

V letošní sezoně bychom opět chtěli obsadit některou z prvních čtyř příček tabulky. V play-off je to už pak loterie,“ uzavírá krátký rozhovor Miroslav Macháček.