• 2011
  • 2019
  • 2021
  • 2022
  • 2023
  • 2024
top

Dračí podcast: Z Polska přijel Oceláře podpořit i Marcin Kolusz

Třinečtí Oceláři suverénně odklidili z cesty rivala z Vítkovic a jsou prvním semifinalistou letošní sezony. Nový díl Dračího podcastu je ale speciální něčím jiným: Jeho hlavním hostem byl Marcin Kolusz, historicky první polský hokejista, který v extralize oblékl třinecký dres.

Už je to čtrnáct let, co polským hokejistům otevřel cestu do třineckého týmu: Bývalý kapitán polské reprezentace a stále ještě aktivní hokejista Marcin Kolusz byl vůbec prvním Polákem v historii, který v nejvyšší české soutěži oblékl dres Ocelářů. Díky němu do Třince začali jezdit fanoušci i zpoza hranic. A jezdí sem dodnes. 

Právě Marcin Kolusz, který za Oceláře v letech 2006 až 2008 ve třech sezonách odehrál 104 zápasů a vstřelil 9 branek, sledoval postup Třince do semifinále play off přímo z ochozů Ostravar Areny. A přijal také pozvání do nejnovějšího dílu Dračího podcastu! Nenechte si ho ujít a poslechněte si vtipné vzpomínky hráče, který v Třinci zahájil profesionální kariéru. Sympatického útočníka, který v letošní sezoně bojuje o titul v týmu GKS Katowice. A spolu s aktuálními hráči třineckého kádru Aronem Chmielewskim, Alanem Lyszczarczykem a Filipem Komorskim dál patří k oporám reprezentace své země. 

V novém díle Dračího podcastu nechybí ani rozhovor z mixzóny, tentokrát s autorem postupové branky Marko Daněm. A pochopitelně i v něm můžete s Oceláři soutěžit o hodnotné ceny.

Formulář pro zadání správné odpovědi na aktuální soutěžní otázku najdete pod tímto článkem.