• 2011
  • 2019
  • 2021
  • 2022
  • 2023
  • 2024
top

Oceláři se chystají k přípravným utkáním. Co fanoušci?

Extraligoví mistři z Třince se po suché fázi přípravy přesunuli na led. Na tři venkovní utkání naváží domácím derby s Vítkovicemi (čtvrtek 19. srpna 2021). Klub nyní finišuje se spuštěním prodeje permanentek na novou sezonu a upřesňuje také pravidla vstupu do WERK ARENY.

Od středy 18. srpna začne online prodej permanentek na sezonu 2021/2022. Na pokladnách WERK ARENY je pak bude možné pořídit hned následující den (19. srpna). Permanentka svému majiteli umožňuje přijít fandit mimo jiné na přípravné zápasy a základní část hokejové Ligy mistrů. K plnému využití permanentek doporučujeme mít ve svém chytrém telefonu staženou Ocelářskou aplikaci. Všechny podstatné informace i instrukce, jak si aplikaci stáhnout, najdete ZDE.

KAPACITA WERK ARENY

Kapacita WERK ARENY je v současnosti omezena opatřením ministerstva zdravotnictví na 3000 návštěvníků. Všichni musí splňovat jednu z následujících podmínek: negativní PCR či antigenní test, 14 dní od ukončeného očkování či potvrzení o prodělání nemoci v ochranné lhůtě 180 dní. Všichni držitelé permanentky na novou sezonu se mohou zúčasnit domácího přípravného utkání s Vítkovicemi. V následujících dnech proto budou osloveni pomocí emailu, aby si zarezervovali své místo v hledišti. Fanoušci budou zároveň vyzváni k upřesnění informace, zda jsou plně očkování či pro vstup na zápas absolvují jeden z možných testů (antigenní či PCR), případně se nachází v ochranné lhůtě po prodělání nemoci. Spuštění volného prodeje vstupenek na přípravné utkání s Vítkovicemi je naplánováno na středu  18. srpna online, v den utkání pak bude možné zakoupit lístek na zápas přímo na pokladnách WERK ARENY. I pro fanoušky s lístkem z volného prodeje platí podmínky pro vstup.

PODMÍNKY VSTUPU DO WERK ARENY

  • Dokončené očkování: od aplikace druhé dávky vakcíny v případě dvousložkových vakcín uplynulo min. 14 dní, nebo uplynulo min. 14 dní od očkování jednosložkovou vakcínou.
  • Předložení negativního testu: negativní výsledek PCR test (maximálně 7 dní starý), či negativní antigenní test (maximálně 3 dny starý)
  • Ochranná lhůta po prodělání nemoci: maximální doba od potvrzení pozitivního testu je 180 dní.

Každý návštěvník je povinen na vyzvání předložit platný certifikát (v aplikaci Tečka či lékařské potvrzení s příslušným QR kódem). Ve WERK ARENĚ platí povinnost nošení ochrany dýchacích cest.