• 2011
  • 2019
  • 2021
  • 2022
  • 2023
  • 2024
top

POZOR! KAPACITA HLEDIŠTĚ NA PONDĚLÍ NAVÝŠENA

Díky rozšíření výjimky udělené Ministerstvem zdravotnictví mohou Oceláři nabídnout svým permanentkářům na pondělní 5. finálový zápas vyšší kapacitu hlediště, než se původně předpokládalo. Nadále platí, že do ochozů smí pouze ti, kteří se prokáží negativním RT-PCR testem. Doba nedělního testování se tak prodlouží do 18:00. Informace o vstupenkách níže.

VSTUPENKY NA 5. FINÁLE

Po kliknutí na odkaz vás aplikace vyzve k zadání hesla. Tím je unikátní šestimístný kód na zadní straně vaší permanentky. Po jeho zadání vám aplikace umožní vybrat si volné místo v hledišti WERK ARENY. Možnost navštívit 5. finále mezi HC Oceláři Třinec a Bílí Tygři Liberec mají všichni držitelé platných permanentek na sezonu 2020/2021.

PODMÍNKY VSTUPU DO WERK ARENY

Před vstupem do WERK ARENY se musí prokázat negativním RT-PCR vyšetřením na přítomnost koronavirového onemocnění, který není starší než 48 hodin. Ke vstupu do WERK ARENY budou sloužit oddělené vchody. Při vstupu do WERK ARENY je potřeba odevzdat tzv. Selfreporting formulář. Doporučujeme si jej stáhnout, vytisknout a vyplnit před návštěvou utkání. Výrazně se tím sníží rychlost odbavení návštěvníků u vstupu do WERK ARENY.

V průběhu utkání musí mít všichni přítomní diváci nasazený respirátor (třídy KN95 nebo FFP2), sedět smí odděleně. K zajištění všech protiepidemiologických opatření to tedy znamená sezení ob řadu a ob místo v oddělených sektorech.

TESTOVÁNÍ METODOU RT-PCR

Díky podpoře dlouholetého sponzora Ocelářů, který si nepřeje být jmenován, mohou permanentkáři absolvovat bezplatně RT-PCR test přímo ve WERK ARENĚ. Klubem organizované RT-PCR testování se bude konat v neděli 25. dubna 2021. Žádáme fanoušky, aby si dopředu vyplnili žádanku a tu pak odevzdali zdravotníkům před otestováním. Výrazně to ovlivní délku čekání na testování.

BEZPLATNÉ TESTOVÁNÍ VE WERK ARENĚ JE MOŽNÉ DO NEDĚLE 25. DUBNA DO 18:00.

Vyzýváme fanoušky, aby se na testování dostavili do nejdříve. Děkujeme!