Partnerský klub Nadační fond President Cup Třinecké statistické okénko Klubový informační systém
MISTR 2010/2011
MISTR 2018/2019
MISTR 2020/2021
MISTR 2021/2022
MISTR 2022/2023
Pohár prezidenta 2010/2011
Pohár prezidenta 2014/2015
Werk Arena Rozpis ledu Fanshop

Bezpečnostní opatření na Generali Česká Cup

30.07.2020 · Klub
Hokej se vrací. Součástí přípravy HC Oceláři Třinec na nadcházející extraligovou sezonu jsou pohárová utkání Generali Česká Cup. Domácí zápasy s HC ZUBR Přerov, HC VÍTKOVICE RIDERA a PSG Berani Zlín se odehrají podle platných bezpečnostních nařízení, které značně omezují kapacitu WERK ARENY.

Platná vládní, hygienická i svazová opatření dávají pořadatelům hokejových střetnutí jasné instrukce, podle kterých smí do hlediště jen přesně daný počet diváků. To se týká i pohárových utkání, na která tak dočasně ztrácí permanentka platnost. Její držení ale opravňuje k zisku vstupenky na domácí pohárové zápasy.

„Všichni jsme si dobře vědomi, že se hokej hraje pro fanoušky. A ani na moment nás nenapadlo hrát hokej bez fanoušků. Pokud nám to současná situace dovoluje, chceme zpřístupnit hokej co největšímu možnému počtu našich věrných fans. WERK ARENU jsme prošli s epidemiologem, konzultovali vše s hygieniky a udělali všechna preventivní opatření a omezení dle doporučení. Zdraví všech má pro nás tu nejvyšší prioritu. I tak pro nás ale platí stejná nařízení, jako pro ostatní haly. Tedy sezení ob místo a ob řadu, což nás značně omezuje. Víc lidí v této chvíli nemůžeme bohužel do areny pustit, “ říká výkonný ředitel HC Oceláři MAREK CHMIEL.

Zatímco v zámoří se má hrát bez fanoušků, snahou HC Oceláři Třinec je přivítat ve WERK ARENĚ za splnění veškerých bezpečnostních nařízení maximální počet diváků. Jak už bylo v červnu avizováno při samotném zahájení prodeje permanentek, přednostní právo na nákup vstupenky mají permanentkáři, kteří si ji zakoupili mezi prvními.

„V dané situaci neexistuje univerzální a spravedlivé řešení, jak uspokojit všechny naše fanoušky. Stanovili jsme klíč, který vnímáme jako nejvhodnější. Naší snahou je, aby se na zápasy dostali všichni naši permanentkáři. Když ne bohužel najednou, tak alespoň postupně,“ vysvětluje Chmiel.

JAK TO BUDE DÁL

Permanentka kvůli platným omezením ztrácí na dané utkání platnost. V následujících hodinách proto do emailových schránek majitelů permanentek přijde informační email s dalším postupem. Doporučujeme zkontrolovat i nevyžádanou poštu. Email obsahuje veškeré důležité informace týkající se vstupu do WERK ARENY včetně odkazu na vygenerovaní vstupenky na utkání. Platnost linku je do neděle 2. srpna 12:00, následně se místo uvolní dalším čekajícím permanentkářům. V případě, že ani ten místo nevyužije, půjde vstupenka v pondělí odpoledne do volného prodeje.

WERK ARENA bude rozdělena na pět samostatných bloků. Mezi oddělenými sektory nebude možné přecházet! Na různých místech včetně oddělených toalet jsou rozmístěny dezinfekční prostředky. V průběhu utkání budou otevřeny bufety, přičemž klub důrazně doporučuje využívat platbu kartou. Hodinu před začátkem utkání bude zvenčí areny otevřen FANSHOP s novým zbožím.

Z důvodu zajištění bezpečnosti a ochrany zdraví platí ve WERK ARENĚ zpřísněná pravidla pohybu. Po celou dobu přítomnosti v areně je povinností návštěvníků nosit ochranu dýchacích cest, neshlukovat se a na tribunách dodržovat povinné rozestupy. V hledišti je možné zdržovat se pouze na místě, které je vyznačeno na vstupence. Návštěvník je povinen řídit se pokyny a doporučeními pořadatelské služby.

×
Dnes v 17:00 | Muži
HC Oceláři Třinec
HC Motor České Budějovice