Partnerský klub Nadační fond President Cup Třinecké statistické okénko Klubový informační systém
MISTR 2010/2011
MISTR 2018/2019
MISTR 2020/2021
MISTR 2021/2022
MISTR 2022/2023
Pohár prezidenta 2010/2011
Pohár prezidenta 2014/2015
Werk Arena Rozpis ledu Fanshop

Mladší dorostenci s devítigólovou výhrou nad Přerovem!

09.01.2016 · Martina Sikorová
Svěřenci trenéra Raszky vykročili za třemi body už v úvodní části, ve které vstřelili Zubrům tři branky a nakonec dokráčeli za jasným vítězstvím. Čtyřmi body se v utkání blýskl Jiří Plandor, posledních sedm minut v brance Ocelářů odchytal Oliver Bury a zaznamenal tak první start za mladší dorost.
B10, neděle 10.1.2016
Třinec
Přerov
9:2
WERK ARENA
Třetiny: 3:0, 3:1, 3:1  Branky a nahrávky: 4. Srníček, 12. Tománek (Indrst, Tobiáš Marguš), 17. Indrst (Tománek, Tobiáš Marguš), 25. Indrst (Čmiel), 27. Peterek (Plandor, Raška), 29. Raška (Plandor, Peterek), 50. Rybnikár (Tománek, Michálek), 52. Plandor (Homola, Raška), 59. Plandor (Peterek, Raška) – 29. Borot (Tischer, Vohrabal), 49. Tischer (Dobša). Rozhodčí: Klapetek - Dohnal, Vančo - Minařík. Vyloučení: 5:3. Využití: 1:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 65. Střely na branku: 51:34. Průběh utkání: 5:0, 5:1, 6:1, 6:2, 9:2.  
Ochman (53. Bury) – Bulava, Patlevič, Konderla, Srníček, Homola, Michálek, J. Adámek – Tobiáš Marguš, Raška, Čmiel, Plandor, Peterek, Tománek, Korčák, Indrst, Mikler, Rybnikár
Postava – Vohrabal, Tureček, Koudela, Tischer, Borot, Viktorin, Pěnčík – Krupa, Dobša, Šimanský, Mohapl, Indrák, Barveníček, Šafránek, Govoruško

Činnost mládeže HC Oceláři Třinec je spolufinancována z rozpočtu Moravskoslezského kraje.

Komentář k zápasu

Oceláři měli do utkání s Přerovem povedený nástup. Korčák sice ještě z mezikruží neuspěl, až k brance si ale sjel obránce Pavel Srníček a střelou k levé tyči překonal Postavu. Za hosty mohl krátce nato odpovědět Šafránek, který však se zakončením do horní poloviny branky neuspěl. Zato Oceláři si počínali úspěšněji, když z pravého kruhu překonal přerovského gólmana Ondřej Tománek.

Snížit mohl na druhé straně Dobša, jenž ale v přečíslení tři na dva na Ochmana nevyzrál. A znovu se tak radovali svěřenci trenéra Raszky, když střelou od mantinelu překonal nic nevidícího brankáře Filip Indrst. Krátce před sirénou mohl třinecký náskok ještě více zvýraznit Raška, který ale z brejku Postavu nepřekonal.

Do druhé části vstoupili mnohem lépe Zubři a Tureček málem zakončoval do odkryté klece, nakonec ale byla hra přerušena ještě před tím pro vypadnutí branky z předepsaného postavení. A i v této třetině tak jako první udeřili Oceláři, když střelu Čmiela dorazil do sítě Filip Indrst a o dvě minuty později z takřka totožné pozice uspěl také Jonáš Peterek.

Poté už se ale první branky dočkali také Zubři, když tlak před brankou proměnil v gól Martin Borot. Třinečtí mladíci ale přispěchali s rychlou odpovědí a po důrazu Adama Rašky vedli Oceláři znovu o pět branek. Hosté mohli znovu snížit v početní výhodě, Indrák ale po zakončení z otočky odkrytou část branky netrefil.

A radovat se hosté nemohli ani v úvodu třetí části, kdy v přečíslení nepřekonal Ochmana Barveníček. Poté už se ale Zubři dočkali, když v početní výhodě propálil třineckého gólmana Robin Tischer. Také tentokrát ale našli Oceláři velmi rychle odpověď, když v přečíslení poslal puk do sítě Ondrej Rybnikár.

V přesilové hře se pak prosadil Jiří Plandor, poslal svůj tým do šestibrankového vedení a do hry se tak dostal také Oliver Bury, který si v brance Ocelářů odbyl premiéru v mladším dorostu a na hřišti poté mohl se svými spoluhráči oslavit ještě jeden gól, který necelé dvě minuty před koncem vstřelil Jiří Plandor, nejproduktivnější hráč utkání.

×
Dnes v 17:30 | Jun.
HC Kometa Brno
HC Oceláři Třinec