Partnerský klub Nadační fond President Cup Třinecké statistické okénko Klubový informační systém
MISTR 2010/2011
MISTR 2018/2019
MISTR 2020/2021
MISTR 2021/2022
MISTR 2022/2023
Pohár prezidenta 2010/2011
Pohár prezidenta 2014/2015
Werk Arena Rozpis ledu Fanshop

Starší dorostenci vezou ze Zlína výhru 3:0!

02.10.2015 · Martina Sikorová
Na ledě Ševců šli třinečtí mladíci už ve čtvrté minutě do vedení po brance Ondřeje Hrachovského, v závěru utkání pak výhru Ocelářů pojistili Patrik Hrehorčák a Ondřej Imrich. Již své třetí čisté konto vychytal Jakub Ovčaří.
9.kolo, pátek 2.10.2015
Zlín
Třinec
0:3
PSG Aréna
Třetiny: 0:1, 0:0, 0:2  Branky a nahrávky: 4. Hrachovský (G. Radzienciak, Kalus), 53. Hrehorčák (G. Radzienciak, Vochozka), 60. Imrich (Plitko, Lacka). Rozhodčí: Obadal - Novák, Kučera. Vyloučení: 5:3. Využití: 0:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 70. Střely na branku: 14:31. Průběh utkání: 0:3.  
Huf - Padrnos, Gába, Dluhoš, Janošek, Kowalczyk, Fridrich - Fryšara, Václavek, Chytil, Kočica, Bainar, Krejčiřík, Hefka, Kotek, Kenša, Dlabaja
Ovčaří - Hrachovský, Valíček, G. Radzienciak, Brabec, Timotej Marguš, Haman, Imrich - Plitko, Vochozka, Mach, Hrehorčák, Kvasnica, Hladonik, Lacka, Kalus, Papaj, Najsar

Činnost mládeže HC Oceláři Třinec je spolufinancována z rozpočtu Moravskoslezského kraje.

Komentář k zápasu

Na začátku utkání měli kotouč skoro pořád na svých holích Oceláři a ačkoli si nevytvořili nějakou nebezpečnou šanci, dostali se do vedení. Ve čtvrté minutě vystřelil od modré čáry Ondřej Hrachovský a puk skončil až za Hufem. Ani vstřelená branka hru nijak nezměnila, i nadále dominovaly obrany a šance nebyly téměř žádné. Za zmínku stojí až teč Chytila z konce třetiny, která si našla cestu jen těsně vedle Ovčařího branky.

Ve druhé třetině se sice i vylučovalo, opět ale útočníci moc možností vyniknout neměli. Ovšem třeba v oslabení, kdy poslal puk mimo mantinely domácí gólman, obral soupeře o puk na obrané modré čáře Kočica a mohl jet sám na branku, neposedný kus černé gumy se mu ale zamotal mezi nohy. I Třinečtí se ukázali v oslabení, jejich forvard ale při úniku zařízení přestřelil. Na druhé straně zase skórování při přečíslení Dlabajova útoku zamezil i se štěstím Ovčaří.

Do třetí periody šli domácí s pouze jednobrankovou ztrátou a hlad po bodech byl vidět. Držení puku bylo sice v jejich prospěch, šance se ale tvořily na obou stranách. Například dvojitý pokus Hrehorčáka či Kalusův pokus do poloprázdné branky ale zlikvidoval Huf. Na druhé straně pokus Kowalczyka vyrazil muž v masce pouze k domácímu hráči, ten ale vyrovnání odmítl. A tak přišel trest. V třiapadesáté minutě se prosadil Patrik Hrehorčák, jenž byl v zápase hodně vidět. A v samém závěru ještě na konečných 0:3 upravil při přesilovce Ondřej Imrich.

×
Dnes v 18:00 | Jun.
HC Oceláři Třinec
HC Energie Karlovy Vary
×
Dnes v 13:00 | Dor.
HC Oceláři Třinec
HC Dynamo Pardubice