Partnerský klub Nadační fond President Cup Třinecké statistické okénko Klubový informační systém
MISTR 2010/2011
MISTR 2018/2019
MISTR 2020/2021
MISTR 2021/2022
MISTR 2022/2023
Pohár prezidenta 2010/2011
Pohár prezidenta 2014/2015
Werk Arena Rozpis ledu Fanshop

Mladší dorost v dohrávce nezaváhal!

13.02.2018 · Martina Sikorová
T Ř I N E C - Druhý zápas proti Technice zvládli mladší dorostenci na výbornou. Svěřenci trenéra Raszky si už v první třetině vypracovali tříbrankový náskok a nakonec si došli pro pohodlné vítězství, pod které se čistým kontem podepsal Matěj Halouzka.
E8, úterý 13.2.2018
Třinec
Technika
6:0
WERK ARENA
Třetiny: 3:0, 2:0, 1:0  Branky a nahrávky: 4. Králík (Jurzyca), 10. Hykl, 20. Petrovský (Ramík), 21. Przybyla (Jurzyca, Králík), 25. Chovaniak (Ramík, Petrovský), 58. Chovaniak (Macháček, Wantulok). Rozhodčí: Fiala – Ševčík, Novák. Vyloučení: 3:8. Využití: 1:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 59. Střely na branku: 56:8. Průběh utkání: 6:0.  
Halouzka – Hrůzek, Wantulok, Mituchovič, Chovaniak, Buják, F. Cienciala – Procházka, Králík, Przybyla, Jurzyca, Petrovský, Stročka, Hykl, Ramík, Macháček
Čazimi – Fojt, Irajn, Kučírek, Kala, Šujan – Kelbl, Zimin, Kubový, Líska, Staněk, Frýza, Lancouch, Daněček, Čoupek

Činnost mládeže HC Oceláři Třinec je spolufinancována z rozpočtu Moravskoslezského kraje.

Komentář k zápasu

Na první gól se ve WERK ARENĚ dlouho nečekalo. Už ve čtvrté minutě se k odraženému puku dostal Lukáš Králík a dopravil jej pod horní tyč. Technika výrazněji zahrozila až ve vlastním oslabení. Do útoku se vydal Staněk, který ale svou střelou napálil pouze připraveného Halouzka. Radovat se ovšem nemohl ani Petrovský. Nejmladší z třineckých útočníků se před brankou soupeře dostal k dorážce, puk ale skončil mezi betony Čazimiho.

Vzápětí ujeli hosté do přečíslení dva na jednoho a k vyrovnání jim mnoho nescházelo. Líska ovšem poloodkrytou klec minul a Oceláři zůstali ve vedení. Nedáš? Dostaneš. Jen o chvíli později nahodil puk od mantinelu Jakub Hykl a ten možná trochu překvapivě skončil až v síti Techniky. Brněnští mladíci mohli opět kontrovat ve vlastním oslabení, Staněk ale chybnou rozehrávku třineckého brankáře nepotrestal. V čase 19:57 se skóre na světelné tabuli měnilo potřetí. Po nahrávce Ramíka napálil puk ke vzdálenější tyči Servác Petrovský a upevnil náskok svého týmu.

Vstup do druhé části vyšel lépe Ocelářům. Už po čtyřiačtyřiceti sekundách se k odraženému kotouči dostal Petr Przybyla a podařilo se mu jej dopravit za záda brněnského gólmana. O chvíli později už se skóre na světelné tabuli měnilo znovu, když se z dorážky prosadil Daniel Chovaniak. Technika mohla snížit v přesilové hře po vyloučení Bujáka, Kelbl ale místo odkryté klece napálil jen tyč. Vzápětí si v početní výhodě zahráli Oceláři, rovněž ránu Ciencialy ovšem zastavila branková konstrukce.

Závěrečná třetina už příliš nenabídla. Svěřenci trenéra Raszky sice byli po většinu doby aktivnějším týmem a dvakrát si zahráli v přesilové hře, Čazimiho už ale moc neohrozili. Gólu se ale nakonec přece jen dočkali. V čase 57:56 se k dorážce dostal Daniel Chovaniak a svou druhou trefou stanovil konečné skóre na 6:0.

×
Odehrané v 17:30 | Jun.
HC Kometa Brno
HC Oceláři Třinec