Partnerský klub Nadační fond President Cup Třinecké statistické okénko Klubový informační systém
MISTR 2010/2011
MISTR 2018/2019
MISTR 2020/2021
MISTR 2021/2022
MISTR 2022/2023
Pohár prezidenta 2010/2011
Pohár prezidenta 2014/2015
Werk Arena Rozpis ledu Fanshop

Starší dorostenci proti Boleslavi propadli

03.02.2018 · Martina Sikorová
Svěřenci trenéra Wojnara v zápase s Bruslaři rychle inkasovali dva góly a byť se jim po dělovce Daniela Chovaniaka podařilo snížit, na body to nestačilo. Třinečtí dorostenci v dalším průběhu zápasu inkasovali ještě čtyřikrát a museli se smířit s porážkou.
B11, sobota 3.2.2018
Třinec
Ml. Boleslav
1:6
mini WERK ARENA
Třetiny: 1:3, 0:0, 0:3  Branky a nahrávky: 7. Chovaniak (Rybnikár, Stebel) – 4. Grim (Jindra, Simon), 6. V. Houška (Zajíček, Imlauf), 13. Grim (Jindra, Simon), 42. Grim (Simon, M. Houška), 43. Dotter (Sýkora, Klikorka), 46. Dotter (V. Houška). Rozhodčí: Čahoj - Konvička, Klimek. Vyloučení: 5:6. Využití: 0:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 68. Střely na branku: 17:32. Průběh utkání: 0:2, 1:2, 1:6.  
Ochman (13. – 20. Krajčiřík) – Weber, Bulava, Chovaniak, Konderla, P. Adámek, Michálek – Havránek, Krč, Matěj, Indrst, Mikler, Rybnikár, Macháček, Stebel, Čmiel
Mašek – Novotný, Sýkora, Dotter, M. Houška, Červenka, Klikorka, Imlauf – Zajíček, Simon, Novák, Čermák, V. Houška, Jindra, Grim, Jelínek

Činnost mládeže HC Oceláři Třinec je spolufinancována z rozpočtu Moravskoslezského kraje.

Komentář k zápasu

Třinečtí mladíci vstoupili do zápasu aktivně, byli to ale oni, kdo inkasoval jako první. Po chybě Ocelářů ujel do brejku Jan Grim a v zakončení nezaváhal. Vstřelený gól Bruslaře povzbudil a domácí se dostali pod velký tlak. Před Ochmanem nakonec zůstal nehlídaný Vladislav Houška a napálil puk mezi betony třineckého brankáře.

Oceláři ale dokázali rychle snížit. Prudkou dělovku od modré čáry vyslal Daniel Chovaniak, Mašek nic neviděl a kotouč skončil za jeho zády. Následně si Oceláři zahráli v přesilové hře a nebyli daleko od vyrovnání, z brankové čáry ale puk včas vyhodil jeden z bránících hráčů. Zato hosté byli ve své výhodě mnohem efektivnější. Jan Grim se ve velké rychlosti natlačil před Ochmana, usměrnil puk do sítě a po tomto gólu se mezi tři tyče Třince postavil Daniel Krajčiřík. Po nepozorném střídání Boleslavi hráli Oceláři v pěti proti čtyřem a po ráně Krče zachránila Maška horní tyč.

Na začátku druhé dvacetiminutovky se do branky vrátil Radek Ochman a v čase 21:37 mohlo být opět sníženo, Adámek ale z mezikruží našel jen lapačku připraveného Maška. Radovat se ovšem nemohli ani Bruslaři, neboť jeden z hráčů v černém dresu odkrytou klec minul.

Vstup do závěrečné části byl v režii hostujícího týmy. Jen pár sekund po začátku se před branku Ochmana natlačil Jan Grim a zkompletoval hattrick. Vzápětí napálil puk mezi betony domácího gólmana Samuel Dotter a stejný hráč poté u pravé tyče zakončil úspěšně i podruhé. V samém závěru mohl nepříznivé skóre korigovat Macháček, který ale hrubku Matěje Houšky nepotrestal a trefil jen brankáře soupeře.

×
Dnes v 17:00 | Muži
HC Oceláři Třinec
HC Motor České Budějovice
×
Dnes v 17:30 | Dor.
HC Oceláři Třinec
HC Dynamo Pardubice